Fizetésben mennyi neked a lélektani határ?
Figyelt kérdés
-Ami alatt nem mennél el dolgozni.
-Amire már azt mondod, hogy ez egy jó fizu
(netto)
2011. jún. 23. 12:57
11/15 anonim válasza:
Nettó 200-tól egy diplomás, nyelvet beszélő elégedett lehetne szerintem. Abból normálisan meg lehetne élni. Ha párja is van az illetőnek, akkor még félre is tudnának rakni egy lakásra...
12/15 anonim válasza:
100 alatt nem mennék sehova(nem vagyok rászorulva)
A normális, stresszmentes megélhetésemhez nettó 250 ezer Huf kellene. (Jelenleg 185.000 Huf-ot keresek, nehezen, de elég. Budapest)
13/15 anonim válasza:
sztem is kb. 260e nettó az a z összeg ami a mindennapokhoz elegendő és ami mellett még sporólni is tudsz!
14/15 anonim válasza:
Netto 120ezer+cafeteria alatt nem mennék el dolgozni, ami jó fizetésnek számítana már, az kb 200ezer+cafeteria lenne, most kb 160ezret+cafeteriat(35ezer) keresek.
CSR, Budapest
15/15 anonim válasza:
200 nettó alatt nem szívesen.
400-ra már mondanám, hogy jó fizetés.
Most 260+ cafeteria amit kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!