Fizetésben mennyi neked a lélektani határ?
-Ami alatt nem mennél el dolgozni.
-Amire már azt mondod, hogy ez egy jó fizu
(netto)
Hát a mostani fizum alatt már nem nagyon mennék el dolgozni (98 nettó)...de a lélektani határ lefelé a 80 (diplomám van, nyelveket beszélek)
A jó fizu nálam úgy nettó 200-nál kezdődik.
Tekintettel a közelgő közmunkaszabályokra (utaztatás, konténerszállás, munkások 1/3-nak megfelelő létszámú őrség), a bejelentett munka a lélektani határ, hogy akármit, de ide ne vigyenek.
Vidéken, felsőfokú végzettséggel 250.000 Ft már igen jó (lenne), napi 8 óra munkáért. (tehát nem látástól mikulásig heti hét napon, hanem ahogy kulturemberek közt szokás).
Összehasonlításként: egy finn ismerősöm, 50 éves, 3200 eurót keres. Kukásautót vezet.
Első vagyok
alice_in_wonderland, én vezérigazgatói asszisztens vagyok...de ahogy a te fizudat nézem nagyon nem jó helyen :D
110 alatt nem igen.
Persze a szükség nagy úr,elmennék, de hogy összetörnék, az biztos. Nem azért tanultam hosszú éveken keresztül annyit,hogy ne keressek jól.
200-al pedig kibékülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!