Pénzkeresés internetes tőzsdén? Ha lehet, mennyit?
Hello, köszönöm, hogy benéztél!
Mivel én nem értek hozzá, egy brókerre bíznám a pénzemet, aki remélhetőleg gyarapítaná azt. A ZuluTrade.com oldal ismeri-e valaki?
Itt úgy tudom, hogy az én feltételeimmel kereskednek a brókerek,hellyettem. Ti milyen brókeroldalakat ajánlanátok, amelyek megbízhatóak?
Legfontosabb kérdésem, hogy mennyit lehet keresni a tőzsdén havonta. Tudom, hogy összetett gazdasági folyamatokra épül... Nem értek sajnos hozzá. Szóval mennyit lehet keresni? Nem kérek konkrét összegeket, csak nagyságrendeket. Százereket, milliókat? Szeretnék az egyetem után céget alapítani és így teremteném elő a pénzt rá!
Bocsánat a sok kérdésért és köszönöm a válaszokat!
brókerre soha se bízzál pénz
ha nem értesz a tőzsdéhez és nem is akarod az ott folyó parasztvakítást nyomon követni, ill. a mai mainstream áltudományos magyarázatokban se akarsz elmélyedni akkor vegyél efféle csecsebecséket:
a tózsde tanfolyam is egy áltudományos marhaság
inkább ezeket nézd:
www.marketoracle.co.uk
pl. nadeem walayat, jim willie c b, gordon t long szvsz jókat szokott írni
www.zerohedge.com
ill. itt rengeteg hasznos könyvet érsz el:
www.mises.org
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!