Hol keressek munkát? (ahol aránylag a legjobb lehetőségeim vannak)
Figyelt kérdés
Most érettségiztem,van angol középfokú, és spanyol felsőfokú nyelvvizsgám, jogosítványon már dolgozom, nem megyek egyetemre.2011. jún. 20. 00:24
1/8 anonim válasza:
Igy sehol. Szerezz egy szakmát ha nem mész egyetemre.
Érettségivel seholnem kellesz
2/8 anonim válasza:
Ez azért így, ebben a formában nem igaz. Bár tény, hogy a lehetőségek nagyon korlátozottak.
Hirtelen nekem is csak kevés jut eszembe. Call centeres, vagy recepció (nem szállodában).
3/8 anonim válasza:
Fürgediák , címerezés jó munka magas bér :)
4/8 anonim válasza:
add be az önéletrajzodat az összes hiper meg szupermarketbe én is ezt csináltam most dolgozom egy éve a metróban tavaly érettségiztem és ha már van munkád keress valami mást ha találsz jobbat.
5/8 anonim válasza:
esetleg jelentkezz spanyol fordítónak-idegenvezetőnek
6/8 anonim válasza:
A fordítóknak szakképesítésük van, a "sima" felsőfok nem elég.
Mondjuk én a helyedbe bepróbálkoznék olyan cégnél, aki pl.: importál spanyolo. - dél amerika vonalon. Oda elkél a jó spanyol nyelvtudás. Élelmiszert rengeteget hoznak be spanyolországból.
7/8 anonim válasza:
Akkor sorolom neked: (netto)
Sofőr: 140
Pizzafutár: 160-200
Gyárban technikus: 110
Pultos: 100-110
Ismerőseim..
8/8 anonim válasza:
Egy pizzafutár hogy keres 2 kilót? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!