Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vám- és Pénzügyőrséghez...

Vám- és Pénzügyőrséghez készülő önéletrajzban segítség?

Figyelt kérdés
Kézzel írott önéletrajz szükséges. Az internetes oldalukon ugyan megadták, hogy mit kell tartalmaznia, de nem tudom hogy fogjak hozzá. Valaki, aki nyújtott már be hozzájuk önéletrajzot leírná nekem a dokumentum felépítését és a tapasztalatait a jelentkezéssel kapcsolatban? Előre is köszönöm!
2011. jún. 18. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
szevasz! Igen én már adtam be! Semmi extra nem kell sima önéletrajz csak kézzel írod meg utána írsz valami rizsát hogy miért akarsz jelentkezni vámosnak! Amúgy most is lehet jelentkezni mert akkor újra meg próbálom :) 3 éve voltam ott akkor az írásbeli sikerült de nem vettek be a "bandába" :) Viszont előnyben vagy ha már van nyelvvizsgád! :)
2011. jún. 20. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és amúgy hova jelentkezel? a honlapjukon csak Somogy És Tolna megyében írnak álláslehetőségről.
2011. jún. 20. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs külön meghirdetve állás most náluk, csupán szeretném beadni az önéletrajzot. Felvételi kérelem is kézzel írott kell hogy legyen?
2011. jún. 20. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
igen lehetőleg minden kézzel írott! Elvileg grafológus vagy mi fogja megnézni, nem tudom mit szűrhet ki belőle. Én beadtam egy sima átlagos önéletrajzot amit kézzel írtam meg utána 3-4 mondatban hogy mi motivál hogy miért akarsz ott dolgozni. Írhatsz utána motivációs levelet is csak tényleg pár mondatban! Amúgy te melyik megyéből írsz?
2011. jún. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!