Van olyan aki érettségivel el tudott helyezkedni, ismerősök segítsége nélkül? Ha igen akkor hol, és hogyan?
Egy éve próbálok állást találni, van szakmám, de abban nem tudok elhelyezkedni több éves gyakorlat hiányában, és érdekelne, hogy akik hasonló cipőben járnak, hogy tudtak mindenféle segítség nélkül állást találni.
Ja, és mielőtt azzal jöttök, hogy TESCO, AUCHAN, CBA, SPAR, CORA, BRICOSTORE, LIDL, ALDI, YISK, METRO, MEDIA MARKT, OBI, IKEA STB. Ezekbe már mind jelentkeztem, de nem kellettem, mert nincs eladói végzettségem.
Szóval most csak az írjon légyszíves, akinek sikerült is érettségivel elhelyezkedni ismerősök nélkül, mert aki nincs ebben a helyzetben, az r*hadtul nem tudja, hogy mennyire nehéz elhelyezkedni.
Előre is nagyon köszi az értelmes válaszokat!
Gyakorlatot hazudni kell, másképp nem megy, amúgymeg fellépés és kisugárzás kérdése, tanulj tárgyalástechnikát, és gyakorolj + egy két okj se ártana, mert ma már egy érettségitől sehol sem esnek hanyatt.
Pl:
Ha megcsinálnál egy vagyonőrtanfolyamot ami kb 2-3 hetes akkor utánna hamar idő alatt lenne munkád.
www.jobmonitor.hu -n találtam állást tőlem 25 km-re.
Azelőtt egy nemrég megnyílt logisztikai központba adtam be a jelentkezést és fel is vettek.
Csinálj korrekt, átlátható, tömör, lényegre törő önéletrajzot.
Profession.hu-n meg tudod csinálni.
Add be minden helyre ahova esélyt látsz.
Nekem az első meló két hét alatt meg volt a másodikra már 3 hónapot vártam és több száz mailt küldtem ki.
Helyi munkaügyi központ nagy segítség megtanítanak önéletrajzot, motivációs levelet írni + ingyen tanulhatsz szakmát ha be tudsz rá jutni...
Nyelvtudás van? Asszisztens, személyi asszisztens például lehetnél, de ahhoz kell minimum egy alap angol vagy német.
Ja és hol laksz, hol keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!