Csak érettségivel ellehet valahol helyezkedni manapság?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 15:33
1/17 anonim válasza:
az leginkább attól függ ki az apád/ismerősöd. Tapasztalat.
2/17 A kérdező kommentje:
lány vagyok 18
hát, protekcióról hallottam már. de ha mondjuk ismeretlen városba költözök ott nem nagyon vannak még ismerőseim.
szóval így hogy lehetne?
2011. márc. 29. 15:41
3/17 anonim válasza:
Úgy, hogy ismerősöket szerzel, akik ismernek olyanokat, akik be tudnak szervezni valahova. Kapcsolatok nélkül eleve esélytelen.
4/17 A kérdező kommentje:
és ha mellé szerzek valamilyen szakmát úgy könnyen egyedül is elhelyezkednem?
2011. márc. 29. 15:50
5/17 anonim válasza:
ha van egy szakmád akkor igen, előbb felvesznek valahova, sima érettségivel kevés vagy, mert nincs szakmai végzettséged, ami alapján felvennének pl. pincérnek.
6/17 anonim válasza:
Hát egy gimis érettségi kb. semmit nem ér. Ez korábban is így volt.
Vagy szakmát szerzel, vagy diplomát.
7/17 A kérdező kommentje:
"Hát egy gimis érettségi kb. semmit nem ér. Ez korábban is így volt. "
mennyivel korábban?:) mert pl szüleim ők sima érettségivel is eltudtak helyezkedni ha akartak ismerős nélkül. de azok az idők elmúltak.
szóval szakmára gondoltam.ha meglesz akkor könnyebb oké.
marad majd a protekció ha még se:D.
2011. márc. 29. 16:36
8/17 anonim válasza:
Egy érettségivel a mai világban maximum csak utcát söpörni mehetsz el. Tanulj ki legalább egy szakmát!
9/17 A kérdező kommentje:
"Egy érettségivel a mai világban maximum csak utcát söpörni mehetsz el. "
Ez kib@szás a világ ellen :D.
2011. márc. 29. 16:38
10/17 anonim válasza:
Gyári meló is van, oda még nyóc sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!