Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én vettem észre hogy a...

Csak én vettem észre hogy a Human Centrum csak egy kamu közvetítő?

Figyelt kérdés

[link]

Expresszen is hírdetnek előszeretettel, több munkára is jelentkeztem, de ugyan azt az állást már 3 hónapja hírdetik folyamatosan, és mindig amikor frissítik, több ezren nézik meg és valószínű több százan jelentkeznek is. Akkor miért verik át az embereket, ha csak hírdetik, de senkinek nem igazolnak vissza?! Elvileg ez egy cég, tehát ezért is szemetek..

2011. jún. 7. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Annak idején én rajtuk keresztül jelentkeztem több állásra is. Mindegyikre kaptam visszajelzést -igaz, többségében elutasítást-, de volt olyan eset, amikor behívtak személyes elbeszélgetésre. Expresszre nem érdemes hagyatkozni, mert ott -ha ki van építve- automatikusan viszik át egyik rendszerből a másikba a hirdetéseket, függetlenül attól, hogy friss-e vagy sem. + ha előfizetsz, akkor akár havonta frissítik neked a hirdetéseket.

(Másik variáció, hogy azért hirdetik az állást, mert pl nem találták meg a megfelelő munkaerőt....)

2011. jún. 7. 18:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyszerű csomagolót erestem, ráadásul abba a kerületbe, ahol én is lakom, csomagolási gyakorlatom van elég nagy és még egy választ se kaptam. Nem hiszem, hogy lassan 3 hónapja nem találnak megfelelő embert, ráadásul ennyi munkaerő között..a másik hogy nem csak expresszen hírdetnek, hanem a saját oldalukon is mindig fenntvannak ugyan azok a hírdetések.
2011. jún. 8. 06:24
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Én is észrevettem, hogy ez egy nagy kamu cég!

A humancentrum büszke lehet arra, hogy egy sz@r, kamu cég, aki hülyének néz mindenkit.

Ugyanis én is simán megfelelek a követelményeknek, több ajánlatra bejelentkeztem már, de vagy VÁLASZ SEM kapok, vagy elutasítanak. Más iroda legalább reagál, de a HUMANCENTRUM!!!

NEm, ők csak nyomják a hirdetést. Szakembert pedig nem nehéz találni, aug eleji kezdés, bejelentkeznek 5000-en, de aug végén még nyomják tovább, az oldalukon is. Érdekes.

Igazán büszke lehet magára a cég...

Az igaz, hogy jobb ajánlatok vannak, mint általában más közvetítőknél, csak annyi külöbséggel, hogy más közvetítők felhívnak. Én még nem jártam úgy egyetlen egy közvetítővel sem, hogy bejelentkezek és sz@rnak rám. Csak ezzel a sz@r Humancentrummal. Pedig ide jelentkeztem be a legtöbb állásra. Jah, végignéztem, kitöltöttem-e midnent, nem-e én vagyok béna, de nem...

2011. aug. 31. 08:15
 4/10 anonim válasza:
74%
Nem kamu cég az....csak nem rajtuk áll és bukik hogy kit vesznek fel. Hozzájuk vagyok bejelentve 1,5 éve. Őket megkeresi X munkáltató, hogy embert keres a HC meg leadja a hirdetést, szervez mindent amit kell. De a döntés nem az övüké. Max. abban sáros, hogy nem szól ha nem kellesz!de sajnálom, remélem azóta dolgozol!
2011. szept. 14. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

DE KAMU!!!!

Ne mondd már, hogy csomagolót 6 hónapja keresnek!!!????!?!?!

És minden egyes nap 300-an megnézik a hirdetést....????

És eleve a többi hirdetése is ugyanúgy megy... Amire már rég lejárt a határidő.. de még az oldalukon is aktív.

Kamu, nem kamu, egy szar az egész úgy, ahogy van. Rohadt zsidó egy cég.

2011. okt. 27. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Itt vagyok újra. Teljesen mindegy, milyen fizetést jelölök be, mire pályázok, mindenre csak elutasító levél jön.

A fizetési igényt is levettem, az önéletrajon is módosítottam, minden adatot kitöltöttem, ezek a KÖCSÖG GYÖKEREK csak annyit tudnak írni, nem engem kerestek.

Az anyjukat b@sszák meg, közben már 25 helyre behívtak interjúra.

HUMANCENTRUM, IGAZáN BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA! Nyomorék, csicska f@sszopó banda.

2012. febr. 25. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Jah és 5-6 hónap eltelt, egyetlen egyszer sem hívtak be, csak mindig elbírálás alatt és nem engem kerestek.

Mondanom sem kell, olyan állásnál is elbírálás alatt volt, ami már 3 hónapja nem aktuális.

IDIÓTA CSICSKA HUMAN CENTRUMOSOK

2012. febr. 25. 13:21
 8/10 anonim válasza:
Mit értetek kamu alatt?
2012. márc. 9. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha xy cégről volt hasonló kérdésem.

és megjelenik a cég képviselője, feljelenthet engem hitelrontásért?

a gyakorikerdesek kiadhatja neki a mail címem?

2012. ápr. 2. 23:09
 10/10 anonim válasza:

Már nem úgy van , hogy az utolsó alkeszt is felkell venni lócitromot söprögteni, elmész egy csini lányok által levezényelt toborzásra 15 másik emberrel. Aztán egy teljes hónapot vársz a visszajelzésre.

Ami az első hétben lehet pozitív, aztán negatív, aztán megint pozitív.

Szerintem ettől a hozzáállástól és eljárástól Mészáros Úr szónoklatai is értelmesebbek.

Alapszabály, hogy max 1 hétig várok a munkára. Mi tart tovább?

ma 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!