Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hülyeség lenne valakit lefizet...

Hülyeség lenne valakit lefizetni azért h végre munkát kaphassak már?

Figyelt kérdés

Van 2 diplomám, jól beszélek angolul, jó megjelenésű, kulturált embernek tartom magam, de egyszeruen nem vesznek fel sehova. Mivel a szakmámmal (tanár) semmit nem érek, gyakorlatom nincs tul sok mindenben, főként ilyen recepciós, ügyfélszolgálatos munkákat keresek, vagy bármi hasonlót (hotelek, vodafone, tmobile stb)

Jan. 1 óta nem dolgozom, elküldtem, személyesen leadtam vagy 100 önéletrajzot, de írd és mond 2 helyre hívtak be személyesen. Ismerősöm aki betudna tenni bárhova is nincs, mindenhova többszázan jelentkeznek, vki uis van mindig előttem a rangsorban aki szebb, jobb, ugyesebb. Túl nagy igényeim sincsennek, még arra sem lehet fogni h azért nem vesznek fel sehova.

Komolyan mondom ott tartok, van egy kis sopórolt pénzem, bemegyek személyesen egy-két normálisabb állást hirdető céghez és lefizetem a vezetőt. Max. felháborodik és elzavar.

Hülyeség?

2011. jún. 3. 15:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

2vagy menj tanítani"...

ne haragudj, de ennyire hülyének nézek ki? szted ha lenne lehetosegem tanitani, eszembe jutnának ilyen dolgok? azt hiszed nem mentem el szemelyesen kismillió iskolába?

2011. jún. 3. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok a korrupt felsővezető, de azok bérét nem százezrekben mérik, szóval kiröhögne téged ha odaállítanál, hogy nesze itt van 300e Ft, vegyél fel.
2011. jún. 3. 18:46
 13/18 A kérdező kommentje:
ezzel kapcsolatban már leirtam a véleményem. még egyszer mondom, nem a sony vezérigazgatójáról beszélek... kis és közepes vállalkozások...
2011. jún. 3. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy iskolánál vagy valami közszférás állásnál simán el tudom képzelni, ezeken a helyeken csakúgy repkednek a csúszópénzek. Még lehet hogy meg is mosolyognak hogy pironkodsz emiatt :). A versenyszférában felejtős az ötlet. Eszedbe se jusson.

Az én tanácsom:

Először is szedd össze magad! Ha ilyen tettekkel alázod magad sosem fogsz senkinek kelleni.

Ha eddig nem találtál állást annak az az oka hogy ahol keresel vagy amilyen állást keresel oda nem kellesz. Keress máshol, másmilyet, máshogyan. Változtass. Légy bátrabb és add be olyan helyre is az önéletrajzod ahová azt hinnéd úgysem vennének fel. (Mit veszíthetsz?) Majd próbáld meg "eladni" magad az adott szituációnak megfelelően.

Az a baj hogy ha hosszútávon csak kudarcok és visszautasítások érik az embert képes olyan állapotba kerülni hogy akárhová megy már lerí a szomorú kiskutya ábrázat és úgy úgysem vesznek fel.

Mi szoktuk egymást "edzeni", hogy te vagy a legjobb, el lesznek áljulva tőled, megcsinálod stb...

Valaki igazán erőt önthetne beléd a környezetedbe, hogy ne süllyedj ilyen kérdésekig.

Hol vannak ilyenkor a barátok, családtagok????

2011. jún. 4. 08:35
 15/18 A kérdező kommentje:

az utolsó kommentelő nagyjából fején találta a szöget...

(igen, én is kérdem, h hol vannak...)

azért köszönöm a biztatást!

2011. jún. 4. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Tanár vagy, jól beszélsz angolul, fizetni akarsz azért, hogy dolgozhass...

Szerintem biztosan találsz egy csomó embert, akiket taníthatsz angolra, ha fizetsz nekik érte. :)

2011. jún. 4. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
ott a baj, hogy lehet, h két diplomád van, de az egyik kapásból a történelem, amiből kis millió van, és tanári pályán kívűl semmire sem jó, a másik meg nem tudom mi lehet, de ha még ide sem mered kiírni, akkor sokat nem érhet az sem. egyszakos tanárokat amúgy sem keresnek sehova. feküdj rá az angolra, meg még vmi egyéb nyelvre, inkább nyelvtanulásra költsd a megtakarított pénzed, és meglátod, hogy nyelvtudással sokkal egyszerűbb lesz munkát találni.
2011. jún. 6. 21:10
 18/18 anonim válasza:
Szerintem próbálj szerencsét külföldön ha már jól tudsz angolul szerintem. Angliába nagyon forog a pénz, ott megszednéd magad és ha Magyarországon akarsz lakni belekezdenél vmi vállalkozásba abból megélnél. De ha többre vágysz a megkeresett pénzből kimehetsz Amerikába is. De ha nincsenek nagyobb terveid itt magyarországon nagyon nehéz lesz elhejezkedned.
2012. aug. 8. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!