Mennyivel lehet lefizetni az orvosomat, hogy adjon tesi felmentést?
Nekem régen pénz nélkül megadták, mondjuk négy kéztörésem volt, úgyhogy szerintem a tesitanár örült, hogy nem jelentek kockázatot az óráján. :D
Most olyan 10-15 ezerre saccolnám, amit adni "kell" az orvosnak...
Első, ez komoly?
És mégis, hol a halálba fogják nézni az átlagodat??
A kutyát nem érdekli, az a lényeg, hogy azokból a tárgyakból, amikből tovább akarsz tanulni, abból jó legyél, jól írd meg az emelt szintű érettségit.
Ha meg nem tanulsz tovább, akkor így is, úgy is kitörölheted az érettségiddel, mert az a mai világban semmit nem ér. Akkor se, ha színötös, senki nem fogja megnézni az átlagodat. Azt nézik, hogy érettségin kívül van-e valami más végzettséged, különben marad a Tescos árufeltöltő. Ott meg nem árt, ha előtte jártál tesire, ha nehezet kell emelgetni.
Jah, az lehet.
Akkor megnyugtatásként közlöm, hogy felsőoktatásban viszonylag könnyű elkummantani az ilyet. Nem kell semmi felmentés, fogsz kapni egy füzetet, meg jegyet kell vásárolnod általad választott testedző intézményekbe, pl. úszás, squash, stb. Aztán azokkal leigazoltatni, hogy ott voltál.
De mivel azokat csak az érdekli, hogy kifizetted a jegyet, nyugodtan mondhatod nekik azt is, hogy jó, itt a jegy, írja már be, hogy itt voltam, viszlát.
Szerintem inkább az a szégyen, hogy milyen tanárokat alkalmaznak egyes iskolákban. Az én tesitanárom is egy bunkó volt, ott és akkor alázott meg nyilvánosan, amikor tudott. Fel is mentettem magam.
Ez nem azt jelenti, hogy nem mozogtam. Sulin kívül eljártam edzeni és kész.
Nem mintha olyan sokat adna az a heti 3x 45 perces óra, aminek a fele fegyelmezéssel meg sorban állással megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!