Mennyivel lehet lefizetni az orvosomat, hogy adjon tesi
felmentést?
Kívánom hogy az orvosod és Te is bukj le. Őt kizárják az orvosi kamarából, téged pedig olyan szépben kib@s.znak, mint macskát fosni. Lusta vagy és egy elkényeztetett kölyök, mert ha a én fiam lennél akkor elzavarnálak tesire hogy kimozogd magad két piálás közt!
2011. aug. 12. 22:49
12/20 anonim válasza:
Kövesd az én példámat,gyere össze egy olyan csajjal ,akinek valamelyik szülője orvos xd, bár mondjuk én 1x sem használtam ki,tesinél ink bevállalom azt az 1-2 karót amikor tényleg nincs kedvem tesizni.
2011. aug. 17. 00:51
Szerintem ha valaki felelősség teljes orvos, még akkor sem ad "ingyen" felmentést ha lányát dugod vagy pedig benyaltad magad.
2011. aug. 18. 14:19
14/20 A kérdező kommentje:
Már megszereztem a felmentést, és nem kellett fizetnem. Végülis már két éve fel vagyok mentve.....
erre büszke is lehetsz. akinek tesin egy kis ugrálás gondot, nehézséget okoz az nem életreveló.
2011. aug. 18. 15:21
A nőkhöz is így állsz? Vagy olyan dagadt vagy már, hogy az eszedre is ráment a zsír, te örök vesztes! Az ilyeneket mi vertük a gimnáziumban akik ilyen semmi okok miatt felmentették magukat.
2011. aug. 19. 20:19
17/20 anonim válasza:
Tudom hogy régi kérdés, de nagyon érdekelne hogy hogyan mentettek fel? Mit mondtál az orvosnak hogy miért mentsen fel? Én is felakarom mentetni magam tesi alól. 17/F
Segíts és írd meg kössz :)
2012. ápr. 9. 21:04
18/20 A kérdező kommentje:
boccs, de találj ki magadnak valamit. Annyit segítek, hogy a legegyszerűbb ha utánnanézel és keresel egy gyógyszert aminek szedése közben nem lehet úszni, stb. Ráveszed az orvost, hogy azt írja fel (színlelsz), persze nem szeded, de egy másik orvossal iratsz egy felmentést a gyógyszerre hivatkozva. (csak egy ötlet, semmi más közöm nincs hozzá)
19/20 anonim válasza:
Amúgy régebben színleltem egy betegséget, asztmát, azért hogy több családipótlék járjon. Voltam orvosnál is, és annyira jól eljátszottam hogy arra jutott hogy súlyos asztmás vagyok. XD Irt fel gyógyszereket, stb... és úgy tettem mint aki szedi. De akkor még nem utáltam a tesit. Most új suliba vagyok évek óta, mocskos szemét dögök a tanárok, és kikészítenek. Ezért is szeretném magam felmentetni... Akkor megint eljátszom a nagy beteget meg h befulladok stb.. remélem hogy használni fog.
Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy elég ha a háziorvoshoz megyek el? Te is a háziorvosodhoz mentél el, és ő mentett fel, vagy hogy volt? Thanks :D
2012. ápr. 10. 12:18
20/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak szakorvos adhat tartós felmentést....
Kapcsolódó kérdések: