Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál kukásként havi 800....

Dolgoznál kukásként havi 800. 000ft-ért?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam hogy külföldön ennyit keresnek.

Ha lenne ilyen lehetőséged hogy külföldön dolgozz kukásként akkor elvállalnád forintba átszámolva havi nettó 800.000ért?? Nem sofőr lennél hanem a kukákat raknád a kocsira.

Válaszod végére írd a jelenlegi foglalkozásod. köszi.

2011. jún. 2. 19:08
1 2
 11/20 anonim válasza:
Hát még 100,000-ért is. :DDDD
2011. jún. 2. 23:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Dolgoznék!

Foglalkozásom (munkahelyem) jelenleg nincs.

Végzettségeim: Vagyonőr, Boltvezető, Gyártó technikus.

Gyártóiparban 3 évet dolgoztam, pénztárosként boltvezetőként kettőt, vagyonőrként négyet, de voltam postás, épitőipari segédmunkás, és takarító is. Angol közepes, Német kezdő.

29/F

2011. jún. 3. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:

A kukás nem egy rosszul fizetett szakma (mellékesekkel 200 nettó körül itthon is megkeresnek), csak épp kihalásos alapon lehet bekerülni.

A munkakör megnevezésének van egy pejoratív értelme, ezért sokan hiszik, hogy alulfizetett, de nem. (1 kukás ismerősöm volt, tőle az info.)

2011. jún. 3. 11:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Jelenleg egyetemista vagyok, de 800 000-ért simán elmennék kukásnak külföldre. Ennél több pénzt tuti, hogy nem keresnék más munkakörben sem, külföldön sem.
2011. jún. 3. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Felénk is 200 e.Ft körül van és igaz,hogy kihalásos alapon,vagy közeli ismerettség lévén lehet bekerülni közéjük.Igy van a sirásóknál is,pedig mi 16o ezres nagyváros vagyunk.A kukázás sem szégyen,mert a szemétlerakóba ami valaha nyilt volt,még főiskolai tanár is kijárt könyveket vadászni.Jó dolgokat lehet találni pláne könyvekből,amit az igazi kukabúvárok nem dijjaznak,.
2011. jún. 4. 09:44
 16/20 anonim válasza:

Mennék azonnal!Egyéni vállalkozó Manapság elég modern a kukás autó,hogy a szemetet szinte nem is látod.Ráadásul

az egyik legfontosabb meló(szerintem).Nélkülük nincs élhető környezet.HÁLA NEKTEK KUKÁSOK,UTCASEPRŐK!

2011. jún. 4. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
4x többet keresnék mint most, a kiadásaim pedig biztos nem lennének olyan magasak. Szóval tuti mennék. De szerintem ne éld bele magad, hogy tényleg annyit keresnek. Szerintem ez egy elég eltúlzott összeg.
2011. jún. 6. 21:49
 18/20 anonim válasza:
Igen dolgoznék!jelenleg az építőiparban dolgozom segédmunkásként szakmám nincs ,de németül beszélek.Ha még aktuális kérlek küldj egy e-mailt.Előre is köszönöm Üdv!
2012. ápr. 24. 11:23
 19/20 Ducse válasza:
én lennék igen szivesen elvállalnám most végzek ha minden jól megy
2012. máj. 17. 17:31
 20/20 anonim válasza:
Elvállalnám igen.
2017. nov. 24. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!