Mit mondhatnék neki?
Most megyek egy élelmiszer boltba azzal a reménnyel hogy felvesznek mint dolgozó.
Nem volt semmi kiírva hogy vennének fel eladót, csak mivel osztálytársam is lehet oda megy ezért gondoltam megpróbálom.
Nem tudom hogyan kezdhetném a beszélgetést a boltvezetővel, mit mondhatnék.
Segítsetek :(
Nem írod hány személyes ez az üzlet, ha az osztálytársad esélyeit veszed el, akkor szerintem ne menj sehova.
Egyébként meg illedelmes köszönés után:
"Hallottam, hogy eladót keresnek, ha így van, akkor szeretném kipróbálni magam..."
lazán,magabiztosan,de tisztelettudóan menj oda. mond meg h hallottad h eladót keresnek, és te most munkát keresel,úgy hallottad h itt nagyon lojálisak és jó a kollektíva, érdeklődnél,miről lenne szó?
ha azt mondják nincs felvétel,akkor csak mosolyogj,nyomd a kezükbe az önéletrajzod,motivációs leveled-a nélkül el se indulj!!-és mond h ha mégis lesz felvétel,hívjanak. kézfogás,mosoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!