A nyomdászok tényleg ilyen jól keresnek?
Pár éve megvették a mellettünk lévő házat. Egy család költözött ide, valami környező faluból. Azt híresztelték, hogy a lottón nyertek és abból vették meg a házat.
A férfi állítólag nyomdász. (Olyan sokat ezek szerint nem nyertek, csak a házra futotta.) A felesége nem dolgozik, folyton otthon van, de nem csinál semmit. Külön bejárónő, takarítónő jár hozzájuk, ételt is minden nap úgy rendelnek házhoz szállítással.
Nemrég voltak nyaralni Argentínában. Pár éve a ház köré vagy 200-en 2m magas beton kerítést csináltattak és végigburkoltatták valami olyan kővel, aminek ránézésre is jó 5-6eFt négyzetmétere.
Most meg ahogy hazajöttek rögtön lecserélték a ház tetejét kompletten. Át is alakították. Ezzel egy időben a falakat is szigeteltették.
Előtte lecseréltették a mosogatógépüket és új bútorokat is vettek. Állítólag a "régi" pár évest már megunták.
Tavaly belül verették szét az egész házat és építették újjá.
Emellett van 6 kocsijuk, amiket általában néhány évente lecserélnek. 6 autót önmagában csak fenntartani sem olcsó mulatság.
Létezik, hogy egy nyomdász fizetésből ilyen jól éljenek? Én nem panaszkodhatom, mert átlaghoz közeli, vagy inkább kicsit fölötte van a fizetésem. Családom még nincs, így ez egy magamra jut. Így amire kell, arra van pénzem. De ilyeneket akkor sem engedhetnék meg magamnak.
Ami még furcsa, hogy múltkor résnyire nyitva hagyták a garázsajtójukat (és a 2m magas betonfal kapuját is) és véletlenül beláttam. A garázs nagy részén a plafonig hatalmas stócokba rakva üres, még nem használt újságpapírok voltak fölhalmozva. Nekem furcsa, hogy egy ilyen jól fizető nyomdának nincs egy raktára, ahol az anyagot tárolják. Helyett az alkalmazottak garázsait használják erre a célra. :S
Csak én vagyok ennyire rosszhiszemű, hogy ezek után ilyen gondolatok jutnak eszembe, vagy itt valami tényleg bűzlik?
"Kedves" szomszédaim legújabb ötlete, mivel kell egy kis helyet csinálni, a sok pénztől már nem férnek el a lakásban: leburkolják kívülről a teljes homlokzatot márvánnyal. :O
A törmeléket természetesen átdobáltatják hozzánk, de ezen már meg se lepődök. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!