Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba mindenképpen...

Önéletrajzba mindenképpen kell arckép, vagy csak ha kérik?

Figyelt kérdés

Ezen kívül: ha nincs diplomám (nyelvvizsga híján) de csak érettségi szükséges a kiszemelt helyre, akkor említsem meg az egyetemi éveket? Vagy ne? Akkor oda mit írjak???

segítsetek!

Köszi! Saját tapasztalatok is érdekelnek!

2011. máj. 10. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:

A kép hasznos, kép nélkül nem tudnak elképzelni, én nem vennék fel olyat, aki nem közöl képet.

Megkezdett főiskolai tanulmányként írnám be, azt, hogy miért nem kaptál diplomát, ne írd bele, ha érdekli őket, majd megkérdezik. Pl.: 2003-2007 Gimnázium 2007- Főiskola

2011. máj. 10. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:

1. csak ha kérik és akkor is csak olyan, ami hivatalos igazolványkép, nem scannelt.

2. attól függ milyen munkára jelentkezel... illetve hogy a főnöködnek mi a végzettsége, ha csak érettségije van, akkor ne írd bele a diplomás éveket, de ha van feljebb lépési lehetőség a munkahelyen akkor írd bele.

2011. máj. 10. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
A Yahoo-n olvastam egy cikket, az volt benne, hogy ha egy férfi mellékel fényképet, akkor nagyobb esélye van, hogy felveszik, ha jóképű, nőknél viszont akkor van előnye, ha nem olyan szép.
2011. máj. 10. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nem komoly, ugye? miért egy szép nő nem pénzből él??
2011. máj. 10. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor kiteszem egy jóképű férfi fényképét:D
2011. máj. 10. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem érdemes mindig mellékelni képet, csak legyen jó minőségű.

hogy ne legyenek üres éveid mindenképpen érdemes beírni, hogy végeztél főiskolát/egyetemet

de ha dolgoztál is közben, akkor nem fontos. ha amúgy is csak érettségi kell a munkához.

2011. máj. 10. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak arckép kell, hanem a legjobb egy egészalakos színes kép lehetőleg egy oldalas, és a munkának megfelelő öltözékben, vagy szabadidőben legyél, normális háttérrel, és mások ne szerepeljenek a képen.
2011. máj. 13. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azt gondolják, hogy aki szép, az kevésbé ért a szakmájához. A munkaadók is emberek, bennük is megvan az előítélet, hogy ha valaki szép, akkor rossz ember, ha meg ronda, akkor biztos jó.

Én csak akkor küldenék, ha kifejezetten kérik. Az utolsó meg nem tudom, hogy viccelt-e, de egész alakosat küldeni hülyeség. Az csak akkor kell, ha olyan munkára jelentkezel, ahol számít (és azt is külön kérik), pl. reklámokban.

2011. máj. 13. 02:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Általában a férfiaknál van ez ha jóképű akkor rossz ember. Egy nőnél ez nem valószínű
2011. máj. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!