Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a jobb, ha beírok az...

Mi a jobb, ha beírok az önéletrajzba egy félbehagyott főiskolát, vagy ha kihagyom? FONTOS!

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 17:32
 1/3 anonim válasza:
Beírhatod. Csak ne olyat írj, hogy fél év után abbahagytad a kommunikációt, mert túl nehéz volt.
2010. júl. 22. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont azért vettek fel a munkahelyemre, mert beleírtam azt az egy évet, holott mindenki azt tanácsolta, hogy hagyjam ki belőle. Szóval szerintem írd bele.

De készülj fel a kérdésre, hogy miért hagytad félbe. Én azt mondtam (ami igaz is), hogy meggondolatlanul adtam be a felvételit, és nem arról szólt az egyetem, amit szerettem volna tanulni, ezért otthagytam, tájékozódtam és felvételiztem oda, ahol valóban nekem megfelelő az oktatás.

Ebből azt szűrik le, hogy nem akarod magad hibátlannak feltüntetni, vannak céljaid és képes vagy váltani. Mondjuk ha azért hagytad félbe, mert nem bírtad és azóta sem jársz sehova és az ott tanultak nem kapcsolódnak a munkakörhöz, akkor már elgondolkoznék, hogy kihagyjam. Szóval erre nincs egyértelmű recept, minden állás előtt mérlegeld.

2010. júl. 22. 21:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, velem is ugyanez a helyzet. Azóta elvégeztem egy másik egyetemet, ahol magasabb szinten tanulhattam ugyanazt végülis (majdnem).
2010. júl. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!