Budapesten találok rugalmas munkaidejű/kötetlen munkaidejű, részleges munkaidejű állást ami aránylag normális fizetést ad?
Sziasztok!
Szeretnék Budapestre költözni,mert kinéztem ott egy egyetemet,de sajnos csak fizetés és nappali képzés van.Szóval egyrészt az anyagiak miatt is fontos lenne valami állás,másrészt a suliban is ott kellene azért lenni,ami miatt szükséges lenne a rugalmas munkaidő.Létezik ilyen állás,amivel aránylag normális összeget lehet keresni(80-100ezer ft)?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat,de azért nem tudom egyeseknek mért kell olyan stílusban fogalmazni,amilyenben.Tisztában vagyok vele,hogy Pesten sincs kolbászból a kerítés,attól hogy a főváros,amúgy meg én is nagyvárosban élek,úgyhogy...meg szerintem azt sem mondtam,hogy a semmiért vágjanak hozzám 20ezreseket,attól,hogy sz*r a helyzet az országban és mindenki ideges még lehetne normálisabbnak lenni a másikhoz,nem tudom minek kellenek ilyen töltelékszavak.De ha ez jól esik valakinek,csakhogy ne legyen egyedül,akkor megnyugtatom,hogy én is most fogok diplomázni,de sz*rt sem érek majd vele,pedig még csak nem is büfészakos diploma,úgyhogy elmondhatom,hogy 4évet elpocsékoltam,csak azért bátorkodtam feltenni a kérdést,hogy változtassak a dolgokon és keresem a lehetőségeket,én sem a semmiért várom a pénzt.
A többieknek egyébként köszönöm még egyszer.
10:37es,megkérdezhetem,hogy milyen területen dolgozol?
És attól,aki a nyelvtudással kapcsolatban írt:milyen nyelvet célszerű tanulni?Angolul elég jól beszélek,de sajnos nem tudok 2. nyelvet,pont nemrég gondoltam arra,hogy el kellene kezdeni egy másikat is.A unkaerő piacon melyik az,amivel sokat érek?(bár gondolom bármelyikkel,de pl németül rengeteg ember tud,szóval gondolom az olyan állásokat hamar be is töltik.)Bár nem tudom,ha semmilyen végzettségem,akkor ezzel mit fogok érni(a mostani diplomám egészségügyis lesz,oda meg nem kell nyelvtudás)
Na igen, amit egyes válaszok stílusáról írtál, abban tökéletesen egyetértünk, bár szerintem nem a gazdasági helyzet az oka, hanem az anonimitás.
Sajnos a problémád nem olyan, hogy ezen az oldalon jó eséllyel komoly segítséget kapj, de ha írsz privátot, szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!