Elmennél dolgozni ha ezáltal nagyon csökkenne a státuszod?
Én mennék dolgozni.közben nèzelödnék hátha akad olyan ami közelebb áll hozzám!
A pàrom majdnem egy évig nem kapott munkát.pedig nem is lakunk olyan rossz helyen.riod hogy van kocsid,ugy még könnyebb a dolgod!manapság elég nehéz munkát találni!
A 13 millernek a kamata is kihoz ennyit kb, vagy rosszul számolok?
Én (kérek mindenkit ne pontozzon le, mert a kérdéshez hasznos a mondanivalóm, max nem mindenki ért egyet) ilyesmibe csak akkor mennék bele, ha nem lenne semmi, de tényleg semmi más az életet megoldani. De ekkora tőke az vagy kamatoztatható, vagy vennék egy földet és önellátásra rendezkednék be. Olcsó disznóhúst meg vennének az ismerősök, tehát amihez mindenképpen pénz kell, ahhoz azért össze lehetne hozni.
Nekem hasonló a gondom. Lehet utálni, de én is egy időben lényegesen magasabb helyzetben voltam. Ami bánat, hogy a vállalkozás gallyra ment és a nagystílű élet is. Amiért viszont hálás vagyok a sorsnak, az az, hogy szabadúszóként egy elvegetálásnyi mennyiségű munka össze tud jönni néha, tehát nem szorulok senki szánakozására és képemberöhögésére.
Elvállalnám, de közben azért nézelődnék, hátha találok megfelelőbb munkát.
Sajnos ma nem igazán lehet válogatni, kedves volt a barátodtól, hogy felajánlotta. Szerintem menj! Aki ezen röhög, annak annyi esze is van, azzal nem kell foglalkozni. Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egyszer fent, aztán lent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!