Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Húszas éveid elején lennél...

Húszas éveid elején lennél sztriptíztáncosnő, ha ezzel meg tudnád alapozni a jövődet 3-4 alatt (ház, kocsi, vállalkozás)?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
És "csak tánc"-ból mindez nem jön össze. Mikor a többi csaj meg k*rválkodik, és sokkal jobban keres, tuti az is elk*rvul, aki nem akar. Azt tartják lúzernek, aki nem d*g.
2011. ápr. 29. 17:28
 12/12 anonim válasza:
100%
Ez éppen az én sztorim. 20-tól 26 éves koromig táncoltam, és 4 év után össze is jött a lakás. A 4-es válaszával annyiban egyetértek, hogy valóban mentálisan túlságosan is megterhelő munka, és én is teljesen elveszett vagyok, pedig már két éve otthagytam ezt a világot. Egyszerűen nem megy a beilleszkedés a normális emberek közé. Általában olyan érzésem van, mintha nem ehhez a világhoz tartoznék, mintha "földönkívüli" lennék. A szerencsém az, hogy mindig is nagyon spórolós voltam, így nem is bírtam rászokni a pazarlásra. Ami meg a prostituált kolléganőket illeti, ők valóban legalább háromszor annyit kerestek, mint én, de valahogy sose írigyeltem őket, tudván, hogy bizony nagy árat fizetnek ők azért a pénzért. Ezt a részét inkább kihagytam.
2013. okt. 14. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!