Aki 200-on felül keres, mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 10:34
21/34 anonim válasza:
én varrónőként kb. 30 ezret keresek és halgassak, mert valaki még ennél is kevesebbet, napi 8 óra munkával, szombattal.(keletről)
22/34 alfonz64 válasza:
:) Azok már nem dolgoznak, ha a kétkezi munkára gondolsz :)
24/34 anonim válasza:
Most emelték a béremet így nettó 300-at keresek, humán erőforrás területen. (régi munkaügyes ;-)), a párom nettó 250 körül hoz haza és így azt mondom, hogy okék vagyunk, de egy icicpici lakásban lakunk a két gyerekünkkel (35 nm) és ősrégi tévénk van, semmi luxusdolgunk nincs, gyerekek használt rucikat hordanak.
26/34 anonim válasza:
Tavaly augusztusi állapot:
Budapest, multi cég Call centere, 3 éve csoportvezető (5 év után), nettó 300-330.000 + cafeteria (12.000 kajajegy + 16.000 egészségpénztár...) Mobiltelefon, internet...
27/34 anonim válasza:
Üzemviteli elektrikus folyamatos váltóműszakkal 200 000 bruttó de +50% műszakpótlék és 5200Ft kajajegy plusszban. csoportvezetőként 2 emberem van és mindhárman kimegyünk minden melóra.
Dunaújváros-vasmű
29/34 anonim válasza:
Én is sokat kerestem olyan lehetőséget, ahol havi több százezret lehet keresni. Foglalkoztam már autókereskedelemmel, ingatlanokkal, amikor azok jól mentek. Szerencsére kb. 3 éve találtam egy helyet, ahol nagyon jól keresek, és ami még talán fontosabb, hogy nagy jövője van ennek a dolognak. Sőt, azóta már sok barátom, ismerősöm is velem dolgozik, mivel nem kell hozzá különösebb képzettség (min. érettségi), és már az első hónapokban megvan rá a lehetőség, hogy akár kétszázezret keressenek havonta, hivatalosan. Dolgozni persze itt is kell, csak nagyon nem mindegy, hogy mennyit fizetnek :)
30/34 anonim válasza:
Én fűszervaj-nemesítéssel keresek átlag havi 2-300at, de sok múlik a szerencsén, egy-egy rossz termésű évet akár veszteséggel is zárhatok..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!