Aki 200-on felül keres, mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 10:34
12/34 anonim 

válasza:

Pesten dolgozok, adminisztrátori állás, spanyol-angol nyelvtudással(mármint a kettőt folyamatosan használom is a munka miatt), és én is alulfizetve érzem magam, pedig megkapom a 200nettót....
13/34 A kérdező kommentje:
Hát igen. Durva, hogy most attól függetlenül, hogy alul fizetve érzi e magát az ember vagy nem havi 200-ból is épphogy csak ki lehet jönni, főleg, ha van mondjuk egy lakáshitel vagy egy kocsihitel meg esetleg egy gyerek is. Pedig 200ezer forint nem kevés pénz. De a rezsi, kaja, benzin egyebek és akkor még rosszul érzi magát az ember, hogy vegyen e magának valami új ruhát vagy bármi egyebet, vagy nem. Mondjuk abba már bele se merek gondolni, mit csinál az aki 80-at keres egy hónapban...:S
2011. ápr. 30. 10:39
14/34 anonim válasza:
Elelmiszergyarban, fagyasztott termekeket csomagolok, szalagnal. Netto 300.
15/34 anonim 

válasza:

Területi képviselő gyógyászati cégnél. Kb. 200 ezer netto, de nem biztos, hogy megéri ilyen lelki terror mellett.
16/34 anonim 

válasza:

"Pedig 200ezer forint nem kevés pénz."
De kevés. Én pl. 330-at keresek, de nem érzem soknak, mert hiába keresek én ennyit, ha a családomban mindenki más munkanélküli.
17/34 anonim válasza:
Anyósom borsodban 60,000.- fizikai munka (nem 170 óra...) ja és szerintem nem is hallott a cafeteria rendszerről! JA!!!: de nem erre van bejelentve!!! hanem 4 órás minimálbér!!!
18/34 anonim válasza:
Karbantartó Technikus multicég 170.000- mindennel. aki ugyan ennél a cégnél ugyan ezt csinálja francia országban 8x ennyit kap! aki Japánban 10x!!
19/34 anonim 

válasza:

Apukám kb 350-370 ezret (túlórától függ), és rendszermérnök a MNB-ban.
20/34 anonim válasza:
Projekt finanszírozásban dolgozom!
Nagy a szórás, megnyert tenderektől, szerződések számától függően nullától akár több millió forintig is terjedhet a honorárium. Nem biztonságos, láblógatós állás de aki bírja a stresszt és a hajtást az sikeres lesz benne.
Amennyiben van érzéked, affinitásod és szorgalmad ehhez a területhez akkor nagyon sokat lehet vele keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!