Csajok, ha újra választhatnátok szakmát, akkor minek tanulnátok? Melyik szakmára mondjátok azt, hogy tetszik vagy érdekel?
18 évesen francia nyelvtanári szakra nem vettek fel, második helyen tanítóképző volt bejelölve, így tanító szakot végeztem. Fősuli utolsó két évében tudatosult, hogy nem szeretnék tanítani, elvégeztem egy titkárságvezető tanfolyamot, itt sok használható dolgot tanultam! Pályakezdőként ezzel a papírral és a diplomával egy multinál el tudtam helyezkedni. 4 évig dolgoztam titkárnőként, most GYED-en vagyok, de várnak vissza. Ennek örülhetek a mai világban. A munkám néha stresszes, néha lazább, van némi önállóságom, de azért irányítanak, ez nekem jó. Az életemből jelenleg a kreatív tevékenykedés, a zene gyakoribb gyakorlása, és a sport/tánc hiányzik, leginkább az időhiány a baj.
Egyébként sok minden érdekel, sok évig foglalkoztam zenével, szeretek kézműveskedni, érdekel a cukrászat, szívesen lennék fordító-tolmács, de nem vagyok egy nyelvzseni. Ha meglehetne élni belőle, és lenne elég tehetségem, akkor iparművészeti főiskolára mennék, mondjuk textil szakra, vagy belsőépítész szakra. Ha nyernék a lottón, alapítanék egy alapítványt, mely tehetséges zenész gyerekeket támogatna. Ha csak "kisebb" összeghez jutnék, nyitnék egy saját boltot (hobbi, papír vagy rövidáru).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!