Szeretnék chinaiul tanulni Kolozsváron vagyok egyetemen szerintem jól jönne a közgáz diploma mellé valaki ismer Kinaiakat akik fogadnanak vagy magántanárokat?
chinaiul <-- kéééész xDD kevesebb "zöldet" szívj zoldikee
talán inkább kínaiul
Nem Kolozsvárott? Na mindegy.
Kínában gazdasági (nem hatalmi) diktatúra van szóval kb 200 évig kéne élned hogy eljuss olyan szintre ott hogy számbavegyék a képességeidet. Inkább tanulj angolul (meg magyarul)
Hát szerintem nem sok esély van rá, hogy így suli mellett sikerül olyan szinten megtanulnod kínaiul, hogy legalább az időjárásról, vagy arról el tudj velük beszélgetni, hogy milyen szép országuk van, stb. Pláne nem üzleti dolgokról!
Én azt javaslom, hogy tanulj meg perfekt szinten angolul, ha komoly üzletemberekkel fogsz tárgyalni (és nem ilyen kici occó, cak szaszötfen, vedd meg) akkor ők tudni fognak angolul. Ha már mindenképpen ragaszkodsz a kínaihoz, szerintem max tanulj meg néhány mondatot udvariasságból. Köszönni, jó étvágyat, stb.
De ha neked ez az álmod, hogy kínaiul tanulsz, hát ess neki. Sok sikert hozzá!
(Egyébként pedig Kolozsvárott a helyes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!