A gödöllői munkaügyi központban dilettánsok ülnek?
Vagy csak tesznek nagyívben az emberekre?
A párom regisztrált februárban. A mai napig nem kapott semmit, max gutaütést. A telefont meg félreteszik. Bemenni meg nem tud, mert közben lett munkahelye.
Minden MKP ilyen, vagy ezek tisztelik meg az ügyfeleket?
A bonyhádi munkaügyi is sz**ik ránk. Ha kérdezek valamit, nem tudják rá a választ. Akkor minek ülnek ott? Ilyen munkát én is szívesen csinálnék. Csak megnézik a naptárkáikat és beírnak egy következő időpontot, amikorra ismét berendelnek pofavizitre. 1 éve járkálok hozzájuk :(
A Párod viszont minél előbb menjen be, mert megütheti a bokáját, ha regisztrálva van és közben van munkája.
Azok, nem is akármilyenek! én tavaly november környékén regisztráltam, nem elég hogy semmit sem tudtak segíteni, de a telefont is b@sszák felvenni. Idő közben lett munkám, fel akartam őket hívni, hogy nincs tovább szükségem a "szolgáltatásaikra" de akárhányszor hívtam őket nem vették fel. Azóta megint munkanélküli lettem de inkább önerőmből keresek munkát minthogy ezek segítsenek.
Lesz ennek valamilyen jogi vonzata, hogy nem mentem be kijelentkezni?
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!