Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Munkaügyi Központban mit...

A Munkaügyi Központban mit kell ilyenkor mondani?

Figyelt kérdés

Elvégeztem egy tanfolyamot, mentem újra bejelentkezni, tehát újra álláskereső vagyok. De nem nagyon mondtak semmit, csak annyit kérdeztem, hogy amíg nem találok munkát, milyen ellátásban részesülhetek? tehát konkrét állásajánlatot sem mondtak, vagy ilyesmi. egyik ismerősömnél úgy volt, hogy őt visszahívták, hogy menjen felvételizni, mikor kiközvetítették egy állásra.

másnál hogy zajlik az ügyintézés?

2011. febr. 10. 14:00
 1/1 anonim ***** válasza:

A munkaügyi központba pofavizitre kell járni gyakorlatilag.

Ha bemész, akkor nyilvántartásba vesznek, és x időnként meg kell jelenni. Néhány lelkesebb ügyintéző elmondja milyen cégek jelentkeztek náluk munkaerőt keresvén. Vagy odaadja a listát, átnézed, s ami érdekel, azt kinyomtatja neked. (Ezek az afsz.hu honlapon is fent vannak.)

De abban ne reménykedj, hogy majd a központ talál neked munkát. Ez túl szép álom volna. Az, hogy az ismerősöddel ez történt, az egy ritka eset. Valószínű valóban lelkes ügyintézőnél járt, vagy pedig nagyon nem találtak arra a munkára embert, és ezért "közvetítették" gyakorlatilag ki őt.

Sajnos a Munkaügyi Központ nem jótékonysági intézmény. Hanem egy bürokráciavár.

2011. febr. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!