Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 200ezer nagyon alacsony...

Nettó 200ezer nagyon alacsony fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 21:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
66%
remélem jólesett lepontozni, hogy azt gondolom, nem túl sok pénz a 200ezer, ha már másra nem képes az illető csak irigykedni. mondjuk nem tudom mire, hol mondtam, hogy ennyit vagy többet keresek? de aki szerint 80ezer forint a normális és 200ezer az már sok az megőrült. lenyomják mindenki fizetését, 80ezret senkinek sem szabadna kapnia, mert nem lehet belőle megélni. mindegy, úgyis csak az acsarkodás megy, az eszét nem használja senki.
2011. ápr. 14. 10:52
 22/40 anonim ***** válasza:
31%
ja és nem az zavart, hogy lepontoztak, mert aztán sokat érdekel, csak kiválóan mutatja a mentalitást, ami meg undorító. de hát legalább két másik lehetőséget szolgáltattam a lepontozásra, ha továbbra sem képes valaki elgondolkodni azon amit mondtam.
2011. ápr. 14. 10:53
 23/40 anonim ***** válasza:

"lenyomják mindenki fizetését, 80ezret senkinek sem szabadna kapnia, mert nem lehet belőle megélni. "

Nem azt mondták, hogy mindenkinek 80 ezret kellene keresnie, hanem pontosan azt, amit te is, hogy mindenki fizetését lenyomják, és 80 ezret keres. Na ehhez képest a 200 szerintem bőven jó.

2011. ápr. 14. 12:16
 24/40 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nagyon is magas, ha azt nézzük, hogy egy normális kérdést nem tudsz megfogalmazni. Milyen végzettséggel, milyen tudással, mit, hol, milyen formában, kinek? 200e mi? Babszem?
2011. ápr. 14. 12:42
 25/40 anonim ***** válasza:
45%
Ha megnyugtat, én aki 200 ezret fizetek adót egy hónapban, felpontoztam a válaszaidat, mert egyet értek velük. Ne idegeskedj, engem is azért pontoznak le mindig mert lemerem írni hogy akiben megvan a tudás, kreativitás, és még a munkától sem riad vissza az igenis jól élhet az országban. De mint írtad is, a mentalitás itt nem olyan mint mondjuk az Osztrákoknál. Voltam ott hasonló üzemben mint itt, hát látni kellett volna a munka morál közti különbséget.
2011. ápr. 14. 12:43
 26/40 anonim ***** válasza:
27%
köszi. :) annyiban nyugtat meg, hogy van ilyen hozzáállás is. persze tudom, hogy van, de sajnos úgy látom, hogy a hozzád hasonló embereket, a vállalkozókat, akik sokat (vagy eleget) keresnek, rögtön ellenségnek állítják be, pedig pont ti teremtetek több munkahelyet. nem értem miért kell két partra szakadni az embereknek a fizetés alapján és miért ne törekedhetne valaki minél több fizetésre. lehet, hogy naív vagyok...
2011. ápr. 14. 12:55
 27/40 A kérdező kommentje:

"Szerintem nagyon is magas, ha azt nézzük, hogy egy normális kérdést nem tudsz megfogalmazni. Milyen végzettséggel, milyen tudással, mit, hol, milyen formában, kinek? 200e mi? Babszem?"

Szerinted mi? Magyarországon élünk (legalábbis a válaszolók többsége), magyarul tettem fel a kérdést egy magyar oldalon, szerintem egyértelmű, hogy HUF-ra gondolok és nem japán jenre. Érdekes, rajtad kívül mindenki megértette.

És nem konkrét állásról van szó, csak általánosságban tettem fel egy kérdést, hogy a mai magyar fizetések mellett ez milyennek számít.

2011. ápr. 14. 12:56
 28/40 anonim ***** válasza:

12:43

Sem nem vagyok irigy, sem nem vonom kétségbe, hogy mindenkinek joga van hozzászólni bármilyen témához, de ha én 200.000 Ft/hó személyi jövedelemadót fizetnék (ez ugye cca 1 millió Ft bruttó havi bért jelent...) akkor nem érezném, hogy feltétlenül véleményt kell mondanom ebben a konkrét ügyben. Főleg olyan minősítéssel, hogy "akiben megvan a tudás, kreativitás, és még a munkától sem riad vissza az igenis jól élhet az országban." Mert - ezt neked is tudnod kell - ez egy olyan közhely, amit például a több mint 400 ezer munkanélküli jelentős része, (és itt nem a "szakadt" rétegre gondolok...) de még a tisztességesen dolgozó átlagember is megmosolyogna, ha lenne hozzá kedve.

2011. ápr. 14. 13:12
 29/40 anonim ***** válasza:
49%

"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:55" Az a baj, hogy a hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel nem lehet itt beszélgetni, mert mindig jön tíz másik aki támadásba lendül. Külön kellene olyan kérdést kiírni ahol az olyan emberek tudnának társalogni akik nem az acsarkodást helyeznék előtérbe, de valaki írt már ki ha jól tudom és sajnos rövid életűnek bizonyult. Te pedig Mondoshawan nyugodtan mosolyogjál a többi 400 ezer (persze tisztelet a kivételnek, ahogy te is írtad) emberrel együtt, engem nem zavar. Az álláspontomon úgysem fog változtatni. Nagyon sok ember tudna az életén változtatni ha nagyon akarna. Csak tudod az az igénytelenség amit lát az ember a házak előtt, házak udvarán, már az minősít egy embert. Aki még a portáján sem tart rendet az máshol sem fog két szalmaszálat sem keresztbe tenni.

2011. ápr. 14. 13:40
 30/40 anonim ***** válasza:

13:40

Kár, hogy csak a "mosolygásra" koncentráltál a mondandómból, így a válaszod sem a megjegyzésem lényegére vonatkozott. De hát, ahogy az a francia mondja: "C'est la vie."

2011. ápr. 14. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!