Munkát keresek a sogóromnak! Hol keressem?
Figyelt kérdés
A sogórom 29éves lassan 10éve dolgozik épitöiparba szoba festő mázoló!Most nincs munkája és én keresek neki mert nekik nincs internet,de már végig böngésztem minden állást kináló oldalon és ha találtam is az már nem volt érvényes vagy betöltötték!Valami tippet adjatok hogy hol keressek még!2009. márc. 1. 16:52
1/1 anonim válasza:
Hirdessen ő. Szaknévsorban, helyi hirdető- és egyéb újságban, iwiwen, egyéb internetes oldalakon.
Ne úgy, hogy állást keres, hanem úgy, hogy festést vállal. Persze ha legálisan akarja csinálni, akkor előtte ezt el kell intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!