Már elindított regisztrált álláskereső státuszban mi a teendő, ha hirtelen lesz munkahely?
De bunkó vagy kérdező... Ha annyira okos vagy, miért nem jársz utána egyedül, ahelyett, hogy itt kérdezősködsz?
Amikor regisztrálnak valakit munkanélküliként, attól a naptól járadékra lesz jogosult. Hiába nem kapott még a párod egy fillért se, hivatalosan már X napi járadékot jóváírtak neki. Amikor regisztrálták, alá kellett írnia azt is, hogy időben, munkakezdés előtt személyesen jelenti, hogyha munkát vállal.
Persze, én vagyok a bunkó. Véletlenül sem az a válaszadó:
"Ha-Ha-Ha :)
Munkaügyi kp-ban hirtelen lesz munka ...
Jót röhögtem!!!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:52"
Elhiszem, de az az álláspontom, hogyha valaki nem tud a kérdésre válaszolni, nincs olyan infója, ami közelebb vinne a megoldáshoz, az ne fárassza magát az írogatással, ha meg még provokatív is, akkor a provokálás helyett figyelmébe ajánlom a vele egyidős testrészét játszadozni.
Akinek nem inge...
"Hát tudod, a munkaügyi központban tényleg nem a hirtelen lesz munka a jellemző... "
Nem is mondtam, hogy a mkp ajánlott állást. Külön, magánúton találta. Tegnap 21:58-as kommentemben ezt már megírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!