Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez milyen meló lenne? értékesí...

Ez milyen meló lenne? értékesítő, tukmáló? A másik kérdésem, milyen vendéglátósként dolgozni? (pultos, felszolgáló)

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 4. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem te is láttál már termékpromóciós standokat bevásárlóközpontokban, ami mellé odaraknak egy csinos kislányt. Ez lennél te. Persze, az is lehet, hogy meg is kéne szólítani az embereket. "Asszonyom, kóstoljon meg egy pohárral a mosószerünkből", de ott a telefonszám, kérdezz rá.
2011. ápr. 5. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A hirdetéshez nem tudok többet, le írt mindent az előző.

Pultos munka..attól függ hol.

Én egy falusi igényesebb bárban dolgoztam pultos ként.

Ott számolni kellet a bulikkal, amikor azt se tudtam hol áll a fejem, és ki mit kért.Attól függetlenül hogy igényes hely volt, sajnos előfordult hogy verekedés volt, vagy csak a pultba söpörték be a poharakat mert azt mertem mondani hajnali 1-kor hogy záróra (a hivatalos nyitva tartás este 10-ig szolt).De ez kb. a 10 hónap alatt 3x fordult elő.

De egyértelműen teljesen más pl. egy pláza kávézójában pultozni.Ott sokkal nyugodtabb (számomra unalmasabb) a légkör.

A felszolgálóról még nem tudok nyilatkozni, holnap megyek próba napra, majd megírom milyen volt ha érdekel.

2011. ápr. 5. 10:06
 3/3 A kérdező kommentje:

persze, érdekel, és köszi a válaszokat.

valószínűleg eladó leszek ismét..

2011. ápr. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!