Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen kilátásai vannak a...

Milyen kilátásai vannak a jövőben egy olyan lánynak aki 18 évesen felszolgáló végzettséggel elmegy pultozni egy bárba/kávézóba?

Figyelt kérdés
Mihez kezdenek ha kiöregszenek? Én 30 fölöttit még nem láttam ilyen helyen..
2011. máj. 8. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Én sok 30 feletti vendéglátóst ismerek. Az elegáns férfiaknál nincs is jobb, meg azoknál sem, akik éjjel dolgoznak :)

Egyébként azért nem látod őket, mert a zöme belefárad és keres mást, vagy saját vállalkozásba kezd, mert munkahelyi fizetésből vegetálni lehet, de előrelépni nem.

2011. máj. 8. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Apám barátnője 52 éves, pultos, pincér, büfés volt, de mindig volt állása, jelenleg is dolgozik.

Ahol tanuló vagyok étteremben (önkiszolgáló) is idősek vannak kinn, egy 60 éves néni, egy 55 év körüli nő, egyetlen fiatal van aki 32 éves.

Tudnak menni felszolgálni, lehet nem egy túl exkluzív helyre, de ha nem büdös a munka, szerintem sokan beérik a fentebb soroltak közül.

2011. máj. 8. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
azért mert most elkezdesz pultosként dolgozni, még nem kell ott leragadni...közben továbbképezheted magad. teljesen más ágon, vagy szakmán belül, pl mixernek, vagy szakácsnak....vagy később kimehetsz külföldre pultosnak...ott legalább jobban kereshetsz vele...pincérkedni is lehet elegáns éttermekben, ahol ha sokáig dolgozol, lehetsz később restaurant manager is, aki már csak fogadja és ülteti a vendégeket, meg kiadja a számlákat, hasonló. vagy borász végzettséget is szerezhetsz, vagy vannak vmi olyan emberkék, akik elegáns éttermekben csak a borokkal foglalkoznak...sok szerencsét!
2011. máj. 10. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!