Havi nettó keresetem minőségi hegesztőként 72480 Ft, a havi kiadásaim 76700 Ft. Szerintetek van értelme így élni? Mostanában arra gondolok hogy jobb lesz ha felakasztom magam. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 20:23
21/23 anonim válasza:
Nos Én is hegesztő volnék!
Elösször is akinek mínősítése van az 1000ft os órabér alatt nem megy el dolgozni sehová és ez tényleg így van...
Nekem nincs meg a mínősítésem és a legkevesebbet fizettett munkahelyemen is megkaptam a havi 120 at és a köcsögök be sem jelentettek pedig soksor napi 100ezret megkerestem a fönököknek hogy dögöljenek éhen az ilyen zsidó ge cik!!!
Én a helyedben sürgősen másik melóhelyet néznék ennyi pénzért bocsi de én segédmunkásként is többet kerestem mint most te... expressz.hu,nézegessed sűrűn és ha elkell menned próbamunkára vegyél ki szabadnapot vagy betegedj le vagy nemtom te is ennyi pénzért ne tedd tönkre magad!!!!
22/23 anonim válasza:
Ui:Csak nem erdőkertesen vagy a kazánosnál?Ha igen akkor mielöbb hagyd ott azokat a zsidókat!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!