Külföldi munkalehetőségek?
Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni külföldre, még diák vagyok, 21 éves, jó lenne diákmunka is a nyárra, de ha lehetséges, kinn maradnék végleg is. Tud valaki segíteni ebben? Tud valaki valamilyen lehetőséget? Úgy, hogy ÉRDEMES is legyen kimenni/maradni.2011. márc. 26. 00:51
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit bővebben nem tudnál írni valamit róla?
2011. márc. 26. 09:24
3/8 anonim válasza:
edinababa19@hotmail.com írj és megbeszélünk mindent:))
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon örülnék, ha tudnánk beszélni, írtam mail-t neked a megadott címre. Előre is köszönöm a válaszod.:)
2011. márc. 30. 10:16
5/8 blackprincess válasza:
Kaptál választ?Engem is érdekelne a munka.
7/8 anonim válasza:
Tökéletesen egyező a helyzetem a kérdezővel, én is kérhetnék infókat? - hálás lennék
8/8 anonim válasza:
Választ sajnos nem tudok adni, de lenne egy kérdésem, szeretnék én is kimeni dolgozni; Anglia, Ausztria, vagy Max Németország, de első Anglia,ami viszont a kérdést illeti hogy letenném a nyelvvizsgát, de milyen nyelvvizsgát tegyek le?
Kezdőt, vagy ennél jobbat?
Melyiket?
Én nekem az Angol menne arra jobb jelentkezni.
LÉGYSZIVES SEGÍTSETEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!