Honnan szedik ezt a kisgyerekek h ilyen munkát vállalhatnak? Már elegem van belőlük!
Unom,hogy a 11-15 éves gyerekek folyton becsöngetnek hozzám hogy elviszik sétálni a kutyámat egy kis pénzért. Hiába mondom nekik h azért tartok kutyát h én gondoskodjak róla,sétáltassam. Nővéremékhez meg azért csöngetnek be mindig h vigyázzanak a gyerekére ha kell. A nővérem hiába mondja h nem fogja idegenkisgyerekekre bizni a babáját de továbbra is jönnek. A szomszéd idős néni mesélte hőt meg azért nyaggatják ezek a kistaknyosok h majd ők elmennek pénzért neki bevásárolni.
Ez vmi nagy vicc. Már azon gondolkodom h ki írom az ajtómra h azért van kutyám h én sétáltassam nem fogok fizetni senkinek azért h sétáltassa.
Ki adja ezt a hülye ötletet a gyerekeknek? Kívűnom h őket is zargassák ilyen hülyeségekkel
Nos, ne haragudj kedves kérdező, de te elég gusztustalan ember vagy. Szerintem inkább örülni kellene, hogy a kis "taknyosok" szeretnének önerőből egy kis pénzhez jutni.
Ennyit erről. Most lehet lepontozni. Lelkileg szegény ember.
Nem vagyok hisztis liba,csak már baromira idegesít h állandóan jönnek munkáért. Nem azért van kutyám,h a környék kulcsos gyerekeinek perkáljak h vigyék sétálni. És a környezetembe mindenki csak panaszkodik erre a jelenségre.
Már az is megfordult a fejembe h dirket ki akarják az ember idegelni,h adjon neki "munkát"
Neked vagy nem volt gyerekszobád, vagy jól tartottak a szüleid túlzottan is.
Aztán az ilyen "ülj a seggeden" tanácsot megfogadja, és élete végéig ül is rajta, biztos a segélyből élőkön is panaszkodsz.
Ha nem akarod igénybe venni a felajánlásulat, akkor megmondod nekik, hogy kösz nem, és ennyi, nem tudom miért kell ilyeneken felkapni a vizet. Gyerekek, nem hinném, hogy tisztában vannak a jogszabályokkal, hogy mikor és hogyan vállalhatnak munkát, meg pl. most szeretnének labdát venni és nem 5 év múlva.
Ja mielőtt nekem ugrasz: hozzám is be szoktak csöngetni, kedvesen megmondom nekik, hogy bocs, nem, elmennek, és ennyi. XD
Ők se idegenek annyira,az összes itt lakik a környékünkön.
Nem fogom én itt senkinek se ecsetelni az anyagi helyzetünket.
Nem értem miért nem azt tanácsoljátok neki,h gyűjtsenek újságot,azzal sztem többre mennének
"Nem azért van kutyám,h a környék kulcsos gyerekeinek perkáljak h vigyék sétálni."
És ki kérte, hogy fizess nekik? Nem akarsz, nem fizetsz ennyi. Ez esetben viszont fogod magad, és valóban kiírod a kapudra, hogy nem kell kutyát sétáltatni/bevásárolni, miegymás, és máris nem zavarnak. Szíved joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!