Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan szedik ezt a kisgyereke...

Honnan szedik ezt a kisgyerekek h ilyen munkát vállalhatnak? Már elegem van belőlük!

Figyelt kérdés

Unom,hogy a 11-15 éves gyerekek folyton becsöngetnek hozzám hogy elviszik sétálni a kutyámat egy kis pénzért. Hiába mondom nekik h azért tartok kutyát h én gondoskodjak róla,sétáltassam. Nővéremékhez meg azért csöngetnek be mindig h vigyázzanak a gyerekére ha kell. A nővérem hiába mondja h nem fogja idegenkisgyerekekre bizni a babáját de továbbra is jönnek. A szomszéd idős néni mesélte hőt meg azért nyaggatják ezek a kistaknyosok h majd ők elmennek pénzért neki bevásárolni.

Ez vmi nagy vicc. Már azon gondolkodom h ki írom az ajtómra h azért van kutyám h én sétáltassam nem fogok fizetni senkinek azért h sétáltassa.

Ki adja ezt a hülye ötletet a gyerekeknek? Kívűnom h őket is zargassák ilyen hülyeségekkel

2011. márc. 25. 16:03
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
63%

Nos, ne haragudj kedves kérdező, de te elég gusztustalan ember vagy. Szerintem inkább örülni kellene, hogy a kis "taknyosok" szeretnének önerőből egy kis pénzhez jutni.

Ennyit erről. Most lehet lepontozni. Lelkileg szegény ember.

2011. márc. 25. 16:17
 12/43 anonim ***** válasza:
58%
Ki kell kötni a csengőt, szólni a postásnak, aztán nyomhatják. Nálunk is ez van, a sok térítő és lopottszerszám-árus miatt.
 13/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hisztis liba,csak már baromira idegesít h állandóan jönnek munkáért. Nem azért van kutyám,h a környék kulcsos gyerekeinek perkáljak h vigyék sétálni. És a környezetembe mindenki csak panaszkodik erre a jelenségre.

Már az is megfordult a fejembe h dirket ki akarják az ember idegelni,h adjon neki "munkát"

14/43 anonim ***** válasza:
47%
11-15 éves gyereknek amúgy mire kellene ennyire a pénz? Szerintem is inkább tanuljanak szépen otthon, majd anya-apa ad nekik pénzt.
 15/43 anonim ***** válasza:
67%

Neked vagy nem volt gyerekszobád, vagy jól tartottak a szüleid túlzottan is.

Aztán az ilyen "ülj a seggeden" tanácsot megfogadja, és élete végéig ül is rajta, biztos a segélyből élőkön is panaszkodsz.

Ha nem akarod igénybe venni a felajánlásulat, akkor megmondod nekik, hogy kösz nem, és ennyi, nem tudom miért kell ilyeneken felkapni a vizet. Gyerekek, nem hinném, hogy tisztában vannak a jogszabályokkal, hogy mikor és hogyan vállalhatnak munkát, meg pl. most szeretnének labdát venni és nem 5 év múlva.

Ja mielőtt nekem ugrasz: hozzám is be szoktak csöngetni, kedvesen megmondom nekik, hogy bocs, nem, elmennek, és ennyi. XD

2011. márc. 25. 16:18
 16/43 A kérdező kommentje:

Ők se idegenek annyira,az összes itt lakik a környékünkön.

Nem fogom én itt senkinek se ecsetelni az anyagi helyzetünket.

Nem értem miért nem azt tanácsoljátok neki,h gyűjtsenek újságot,azzal sztem többre mennének

2011. márc. 25. 16:19
 17/43 anonim válasza:
54%
Én sem értek egyet ezekkel a tanácsokkal, de Te kérdező nagyon lelki-szegény ember vagy... Én sosem szeretnék ilyen szánalomra méltó lenni.. :(
2011. márc. 25. 16:21
 18/43 anonim válasza:
84%
Normálisan is el lehet mondani nekik a dolgokat, esetleg megkeresni a szüleiket, hogy próbálják őket visszafogni, máshol próbálkozni. Gondolom, nagyon szegények és a szüleik buzdítják őket pénzkeresésre. Vagy csak szimplán szeretnének zsebpénzt, mert otthon nem kapnak. Lehetne benned egy kis empátia, tényleg nagyon hisztisen viselkedsz.
 19/43 anonim ***** válasza:
51%

"Nem azért van kutyám,h a környék kulcsos gyerekeinek perkáljak h vigyék sétálni."

És ki kérte, hogy fizess nekik? Nem akarsz, nem fizetsz ennyi. Ez esetben viszont fogod magad, és valóban kiírod a kapudra, hogy nem kell kutyát sétáltatni/bevásárolni, miegymás, és máris nem zavarnak. Szíved joga.

20/43 anonim válasza:
54%
Bocsi 2x ment el..
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!