Szerintetek nem undorítóak a gazdagok? {falunkba egy tehetős vállalkozóról van szó}
Némeik még köszönni se tud néz mint vadtehén ami még nem látott embert és köszönni se tud azért mer ki ha ő nem.
Egyszer meg szét volt halva hogy kinek képzelem magam hogy nem köszönök neki elkezdte a gazdag dumát hogy több tiszteletet is mutathatnál egy sikeres embernek te kis csira jössz te még könyörögni hogy nálam dolgozhass...
Én meg mondtam hogy fogd be a pofád mert beleszarok :D:D
,,a gazdagokat szeretem fikázni és büszke is vagyok rá".
Kérdező sajnos te is tapló vagy,tudod te mennyi munka abban,hogy valaki odakerüljön?Fingod sincs szerintem,ezek az emberek példaértékűek,elhiheted,amíg más otthon vedeli a sört meg nézi a Való Világot addig ezen sikeres emberek célokat tűznek ki és dolgoznak rajtuk,inkább felnézni kellene rájuk,mert a 90% az becsületes munkával érte el,lásd Bill Gates,Steve Jobs.
Olvasd el: T Harv Eker Milliomos Elme titkai könyvet rád fér hidd el.
Savanyú a szőlő nálad,gazdag akarsz lenni de nem vagy ezért fikázod őket mert irigy vagy,bár te is olyan akarsz lenni de ahhoz sajnos mint a magyar átlag lehet lusta vagy.Tegyél érte,hogy te is gazdag légy,legyenek céljaid és dolgozz érte.
Az életben bármi amit birtokolni akarsz annak fizesd meg az árát-Robert Kiyosaki.
Vagy Bármi ami megéri,hogy birtokoljuk az életben az megéri,hogy dolgozzunk érte-Napoleon Hill
1. Irigy vagy.
2. Sose leszel gazdag.
3. Egyszer jól összefognak verni.
Nagyjából ennyi...
nem tetszik a stílus, de ez azért vicces volt:
"annyi memóriája van mint egy floppy lemeznek"
még nem hallottam...
Mindenki háza reped mert mennek mint a félörült volt akinek kiesett az ablaküveg mert annyira berezgett az ablak a gazdáknak persze beljebb van a házfaluk igy semmi bajuk nincs. És fizetjük a teljesítményadót a rossz útért.
Feljelentéssel nem mennénk semmire mert a pogármester engedte meg nekik a gépparkokat, próbáltunk aláírást gyűjteni sokan nem is merték aláírni mert félnek ha elveszítik az állásukat akkor nem fognak a korrupt polgármestertől segélyt kapni.
Valaki azt írta, hogí irigy vagy. Először helyeseltem magamban, de most már úgy látom, hogy beteg vagy. Pszichiátriai eset.
Mégiscsak lehet valami Lázár kijelentésében, pedig ha valaki, akkor ő nagyon is ellenszenves figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!