Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ügyvédi hivatást nem tudom...

Az ügyvédi hivatást nem tudom hova tenni. Segítesz?

Figyelt kérdés

Az ügyvédeknek ugye az a feladata, hogy védje a védencét. De ha például történik egy gyilkosság, akkor a gyanúsított is kap ügyvédet. Ezek szerint az ügyvéd védi a gyilkost?? Vagy ez hogy van?

Amikor egyértelmű, hogy ki a bűnös, akkor olyan, mintha az ügyvéd védené a gyilkost. Valaki elmagyarázná hogy is van ez?

2011. márc. 21. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Amíg nem ítélnek el valakit, addig nem lehet gyilkosnak mondani. Mindenkinek joga van a megfelelő védelemhez. A védőügyvéd pedig az enyhítő körülményeket is figyelembe veszi.

Az ügyész is vádol,nem pedig véd.

2011. márc. 21. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát igen, én nem tudom, hogy az ügyvédek, hogy tudnak nyugodtan aludni éjszaka, hiszen sokx tényleg bűnös embereket kell jó színben feltüntetniük...de ezért is keresnek olyan jól, mert aki bűnös, vagy annak mondják, és el akarja kerülni a büntetést, az bármennyi pénzt kifizet azért, hogy ne ítéljék el, és legyen egy jó ügyvédje...
2011. márc. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!