Hogyan építhetném a kapcsolati rendszeremet úgy, hogy abból hasznom is legyen?
Eddig bárhol is dolgoztam, ha jól dolgoztam ha nem mindíg csak az lett belőle, hogy szép lassan rajtam kezdett el lovagolni mindenki, és a végén már mindenki helyett én dolgoztam.
Mindenhol csak kicsavarnak aztán kirúgnak ha már nem tűrök.
Miért van az, hogy elvárják, hogy bizonyítsak, bizonyítok aztán meg beletojnak a képembe vagy még le is aláznak.
Mit rontok el?
Jelenlegi melóhelyemen is az enyém a legtöbb ugrálással meg szaladgálással járó meló, és a legnagyobb felelősség is, akármi van mindíg mindennek én vagyok az oka, a többiek meg csak ülnek a számítógép előtt vagy kimászkálnak cigizni.
Én egész nap bicepszre gyúrok azok meg farpofára meg szájra
Nem keresek szarul ezzel a munkával, de azért sokszor már kezd kiborítani, hogy bármikor belémtörlik a lábukat, és gyakorlatilag addig tart csak az állásom amíg ezt hagyom.
Mit tehetnék?
Akik nálam magasabb rangban vannak azoknak is csak ugyanannyi a végzettségük mint nekem, és egyébként is betanított munkáról van szó.
Már lassan egy éve csak kopaszként kezel a saját munkáltatóm is.
Ha vannak új ötleteim bármi legyen is az még ha jó akkor is leugatnak, hogy nem úgy kell meg hülye vagy ehhez, közben meg követelik azt, hogy tegyem oda magam ahogy tudom, szóval ha passzív vagyok akkor meg azért cseszegetnek.
Ami nálam végzetes hiba azt másnál figyelembe sem veszik.
Sőt még oylan is volt, hogy valaki leváltott, ő rontotrt el valamit és engem bsztak le érte, hogy mert hogy mertem én kimenni szünetre meg miért nem én csináltam meg amikor mindenkinek jár 4db szünet a 8 órára a szerződés szerint is.
Eddig nyeltem lassan egy éven át birkatürelemmel, de mostanában úgy elkezdtem kiállni magamért amiknek a vége heves szóváltás meg fenyegetőzés lett a közvetlen felettesem részéről.
Szerintetek mit csináljak?
Váltani nem akarok mert a végzettségemhez képest jónak számít a fizetés és a munka is jó volna ha nem ilyen hangulatban kellene dolgozni.
3-4 hónap múlva jár le a határozott idejű szerződésem szerintem nem fogják meghosszabbítani sem.
Vagy mit gondoltok van még esély valahogy itt bentmaradni?
Bocs hogy hosszú lett.
Vagy hajlik a derekam,
ahogy eddig is.
Legalábbis amíg muszáj.
Hiába qrvának születni kell, vagy azzá kell válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!