Barátommal albérletbe szeretnénk menni, diákmunkával szeretnék neki besegíteni a rezsibe, szerintetek menne?
Figyelt kérdés
diákmunkát akarok keresni,meg mellette kapok árvaellátást,a gond csak az hogy most érettségizek és májusba megvonják az árvaellátást. Ti belevágnátok ha vége a szóbeliknek azonnal keresnék valami normális melót,csak nem tudom hogy találnák e . ti belevágnátok? vagy tanuljak tovább szakon hogy ne vonják meg az árvaellátást? és akkor mellette nyári diákmeló ti mit választanátok?2011. márc. 16. 16:38
1/2 anonim válasza:
Tanulj tovább. Ez a későbbi életedben is hasznos lesz,és érettségivel nem nagyon kapsz normális munkát se. Ha nem tanulsz tovább később meg fogod bánni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is tanulj tovább, suli mellett jobban találsz munkát, mint suli nélkül, főleg egy érettségivel. A diákmunka meg viszonylag jól fizet, csak tartsd meg a mértéket, tehát ne menjen a suli rovására főleg érettségi előtt.
Nyári munkát mi csak úgy kaptunk, ha már előtte év közben is dolgoztunk. De az volt a legjobb, a diákmunka :)
Én megbántam, hogy nem tanultam tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!