MTomy20 kérdése:
Mi lesz ha nem fizetem ki a telefonszámlám?
Figyelt kérdés
Eléggé sokat számláznak havonta és alig beszélek + kiszámláztak internet használatot amikor nem használom 9000kb 13ezerért...2011. márc. 5. 14:52
11/14 anonim válasza:
Kötbérről már hallottam, de mi a fene a ködbér? Valami újfajta szankció azoknak, akiknek köd van a fejében?
12/14 anonim válasza:
Valami újfajta szankció azoknak, akiknek köd van a fejében?
Igen van az olyanoknak mint amilyen te vagy....
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!Ha a váltás ilyen egyszerű lenne mint páran kiírtátok már nem írtam volna ezt a kérdést.Mivel Mo. 2év hűséget kell kötni minden szarra ezért nekem is muszáj volt.Van még belőle 1.5év....
2011. márc. 6. 10:25
14/14 anonim válasza:
Semmire nem KELL hűséget kötni, csak ha olcsóbb telefont (v. más esetekben díjakat) akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!