Mi lesz ha nem fizetem ki a telefonszámlám?
Akkor 1-2 hónap múlva kikapcsolják és felbontják a szerződést!Ha utánna se fízetsz,akkor olyan kamatot rá.basznak hogy a felhalomozott számlának akár az 5-6 szorosát is fízetheted majd,ahogy én annak idején!
Nekem a 3 szor tízezer forintos számlámból lett kb olyan 100 ezer 3/4 év alatt!Úgy hogy én nem halogatnám,mert te fogsz rosszabul járni és addig fognak csesztetni amig kinem fízeted!!Javaslom mielöbb kífizetni,mert csak tovább fog nőni a számlád!
ha nem tartod jogosnak, akkor reklamálj és válts számlacsomagot/szolgáltatót...
amúgy az van amit az első írt, végrehajtó menni fog vagy letiltatja a fizudat
Fentebb jól elmondták. Én még azzal egészíteném ki, hogy igaz a neten nem adtad meg sehol a telefonszámod (IQ teszt, vagy bármilyen nyereményjáték), és nem is töltöttél le sehonnan sem (legyen az TV-ben vagy neten reklámozva) csengőhagot úgy, hogy megadtad a telószámod, hogy arra küldjék?
Mert ha igen, akkor a "reklám SMS-ek", amikből hetente 4-5 darabot kapsz, darabonként 600Ft-ba kerülnek NEKED (ők küldik, mégis te fizetsz érte!), mert az apróbetűs részben ott van, hogy ha megadod a számod azzal automatikusan feliratkozol a fizetős szolgáltatásukra...
Így akkor is 10ezer-20ezer között lesz a számlád, ha be sem kapcsolod a telefont...
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Ködbért igen!Én is csak néztem mint Jenő a moziban!
válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:13
Te meg egy hatalmas nagy kötekedő seg.gfej vagy barátom!Te biztos nem szoktál szavakat félre írni?!De teljessen mindegy,mert megértetted hogy miről van szó ezek szerint,de persze a kötekedés az megy.Az ilyenek seg.garcokat kellene az ilyen oldalakról kitiltani,de véglegessen!Idiota vagy barátom
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:13
Ja és persze a kérdésre még véletlenül sem válaszoltál!Mégis minek jöttél ide a kötekedésen kivül?Nagy az isten állatkertje bizony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!