Milyen fizetést adnak a Tesco-ban dolgozóknak? Milyen munkakörülmények vannak?
6 hónapja keresek állást és vagy nem veszik fel a telefont vagy nem kapcsol....vagy fizess be 6000,- és a többi ínyencség, így a Tesco-ban gondolkodom, segítsetek, akár negatív akár pozitív a vélemény, szeretném tudni.
Köszönöm
Utolsónak: Szerintem oda születni kell :D
Utcáról senkit nem koronáznak meg ;)
én diákmunkásként voltam pénztáros, és egyfolytába figyeltek a kamerával volt olyan hogy állítólag 5 ezerrel többet adtam vissza egyszer, amit kétlek, mert azért annyira hülye nem vagyok hogy 5 ezerrel többet adjak vissza...ezért aláírattak velem egy papírt, amibe az volt hogy levonják a fizumból, de utána megtudtam, hogy kapnom kellett volna egy példányt nekem is...szóval lehet átbasztak....
Voltam leltározáson is, egy éjszaka 5-6 ezer, vacsora is van bazinagy adak hús, sajt, krumpli rizs innivaló, annyi rétest ehetsz amennyit akarsz de ez sztem helytől függ...a diákmunkát szarul fizetik meg egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!