Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehéz olyan helyen dolgozni...

Nehéz olyan helyen dolgozni ahol van kassza? Megszokható, vagy veszélyes a kasszakezelés?

Figyelt kérdés

Pékségben szeretnék dolgozni, és az egyetlen ami zavar, vagy kicsit furi, hogy van kassza.Félek elszámolom magam, vagy valamit rosszul csinálok és slussz...ennyi..Szerintetek?

L16

2011. febr. 24. 16:09
 1/6 anonim válasza:
100%
Hát nem nehéz csak figyelmet kiván ez a munka.
2011. febr. 24. 16:22
 2/6 spyke93 válasza:
19%

A kaszával max a meleted lévő emberkébe tudod bel vágni,vagy ha rá esel XD

Gondolom még sosem fogtál életedben kaszát,nem veszélyes olyan mint a kés mondjuk ez annál sokkal biztonságosabb ha tudod hogy kell használnod akk no problem

2011. febr. 24. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd megszokod,ne aggódj!:)
2011. febr. 24. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj oda, az biztos.. én kávézóban dolgoztam, de amilyen szeleburdi vagyok, átlag kétnaponta csináltam hiányt, aztán így bérem alig volt, metr mindig levonták.
2011. febr. 24. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy multinál vagyok pénztáros, naponta van, hogy 1-2 millát adok le, és még soha nem volt hiányom.(kopp-kopp)Oda kell figyelni, és kész.
2011. febr. 25. 10:54
 6/6 kisnita válasza:
Első nap 8 ezer Ft hiány csináltam (maszek élelmiszer boltban) pedig 5-ösre vizsgáztam pénztárismeretből anno. Persze akkor nem álltak felettem 36-an meg nem kígyózott a sor és vizsgán nem is izgultam nem úgy az első munkanapomon. Persze bele lehet szokni, én is beleszoktam... Most már egyáltalán nem nehéz és ha álmomból felköltenének akkor is tudnám csinálni, pedig már vagy 3 éve volt dolgom kasszával. Nekem azt volt a legnehezebb megszokni, hogy a jövedéki termékeket külön kellett ütnöm. :)
2011. febr. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!