Mit csináljak?

Figyelt kérdés
iszonytosan unalmas mhelyem van:-(
2011. febr. 23. 15:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
István, te vagy az? :DDD
2011. febr. 23. 16:36
 22/29 A kérdező kommentje:

sajnos nem olvasgathatok, mert nagy a jovés menés...

és egyből kiszúrnák..ezt nem akarom.

a fizetés minimálbér...szoval ekkora fizetésért...minek uljek itt,ha otthon is ulhetek és tanulhatok.

2011. febr. 23. 16:37
 23/29 A kérdező kommentje:
ezen lamentálok már egy jóideje
2011. febr. 23. 16:37
 24/29 anonim ***** válasza:
Nézegetsz közben olyan munkát ami teszik/érdekel?
2011. febr. 23. 16:42
 25/29 tetris ***** válasza:

Beszélgetni, ismerkedni nem lehet a munkatársakkal, ügyfelekkel?

De ha uncsi a meló, akkor szólhatsz a főnöknek, hogy adjon valami plusz munkát? Persze plusz pénzért.

2011. febr. 23. 16:42
 26/29 A kérdező kommentje:

ráadásul dohányoznak is...keményen, mind a 6 an..

már a gyomrom is kivan..áh nem jo ez.

2011. febr. 23. 16:45
 27/29 anonim ***** válasza:

16:33

Miért ne lehetne könyvtárba járni? Ahova én járok (zugló) az éves tagdíj kb 1500, ennyit még meg lehet bírni anyagilag:)

Sulikból meg jó sok levelező szak van, ahova jóformán be se kell járni. A könyvek arra is jók hogy nyelvet tanulj, vagy bármi mást.

2011. febr. 23. 16:45
 28/29 anonim ***** válasza:
Könyvtárat a munkaidőre értettem:)vidéki kisvárosba pl nincs is mindennap könyvtár és ha jól emlékszem itt 4kor zár.Mindkét környéki"egyetem városba" 1-1 óra az út busszal és minimalbérből(netto 60600) nem tud albiba menni még a munkahely városba is átszállással megy, autóval mászkálás sajnos kilőve neki.Most azon van haverom,hogy összeszed valamennyi pénzt és úgy csak suli,szüleivel él még így kiadása nincs sok.
2011. febr. 23. 16:56
 29/29 anonim ***** válasza:

A könyvtárba be kell menni és szólni, hogy legyen tovább nyitva, mert így nem értek oda. A nyitva tartása igazodik az olvasói igényekhez, csak ezt általában az emberek nem tudják.

Kérdező: szólj a főnöknek, hogy ez így nem jó, ha már úgyis ott ülsz, némi plusz pénzért szívesen vállalsz plusz feladatot. Vagy ha nem, akkor mondd, hogy hadd olvass a szabadidődben. Ha tényleg nem tudsz semmit csinálni, akkor bele fog menni.

Én egy kávézóban dolgoztam így, forgalom szinte nulla volt, úgyhogy megbeszéltük a főnökkel, hogy addig hadd olvassunk vagy tanuljunk. Először mondta, hogy nem jó ötlet, de aztán belátta, hogy nem végzek többet akkor se, ha csak ülök és bambulok magam elé, úgyhogy belement.

2011. febr. 23. 22:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!