Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Így érdemes jelentkeznem?

Így érdemes jelentkeznem?

Figyelt kérdés

Találtam egy állást, amelyben irodai összetett feladatokat kell el végezni, érdemes jelnetkeznem, ha nincs hozzá külön végzettségem?

Mindössze csak egy érettségim van.

Konkrétan mik a feladatok? És vajon mennyit jelenthet a kiemelkedő fzetés?

2011. febr. 15. 08:15
 1/3 PT-Daniel ***** válasza:

Szerintem, mindezt megtudod helyben!

Ne felj elmenni! Ha munkat keresel, kar kihagyni lehetösegeket. Lepj fel önbizalommal, figyelj a magad es esetleges uj munkahelyed szeriözitasara es hadd döntsek el ök, hogy megfelelsz vagy sem! Nincs semmi veszitenivalod, max felseslegesen tettel meg egy utat!

2011. febr. 15. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha az álláshirdetésben nincs külön kikötve, hogy pl. konkrétan irodai asszisztens OKJ-s végzettség vagy bármi hasonló kell hozzá, akkor nyugodtan jelentkezz, általában az érettségi elég szokott lenni (bár ez is benne van a hirdetésben).

A kiemelkedő fizetést nehéz innen megmondani, hogy mit takarhat, ez ott fog kiderülni, mindenesetre gondold át, hogy mekkora az a minimum összeg, amiért elvállalnád a munkát. Kérdezz meg esetleg hasonló munkakörben dolgozókat, hogy mennyiért érdemes elvállalni.

A konkrét feladatok a cég profiljától függenek, általában fénymásolás, faxolás, szkennelés, gépelés, levelezés, kapcsolattartás ügyfelekkel, aktarendezgetés, futárkodás, kávéfőzés szokott lenni. Word, Excel, Acrobat, Internet ismerete alapvető, esetleg vmelyik grafikai programé még szükséges lehet. Kb. 1-2 hét alatt bele lehet jönni, hogy melyik gombot kell nyomni a gépeken, mi hol van az irodában.

2011. febr. 15. 10:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat, bele fogok vágni, elvégre nincs mit veszítenem.

Azért van bennem ekkora félsz, mert még munkahelyről nem jöttem el úgy, hogy valamit el ne baltáztam volna.

Hátha nem ismétli meg önmagát a sors.

2011. febr. 15. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!