1 nap próbaidőn leszek egy pizzériába,10 óra munkavégzéssel. Nem iratnak velem szerződést, és erre az egy napra nem is fizetnek nekem. Nem gond ha nem iratnak szerződést? Nem büntetnek meg? Jogos hogy nem fizetnek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 16:14
11/16 anonim válasza:
Szomoró magyar valóság... Múltkor voltam egy egész napos csoportos állásinterjún, pont hívta anyámat Amerikából a tesója és kérdezte, hogy mennyit fizetnek itt nálunk egy ilyen egész napos bohóckodásért. Köpni-nyelni nem tudott, amikor mondta neki anyám, hogy ezért bizony nem jár pénzt. Gondolta, legalább az útiköltséget fizeti, dehát mint tudjuk, azt se. :(
12/16 A kérdező kommentje:
És sikerült az állás?
2011. febr. 1. 08:22
13/16 anonim válasza:
Azért egy próbanap és egy csoportos állásinterjú nem ua. szerintem.
Próbanapon rendesen dolgozni kell, megmutatni mit tudsz, de az állásinterjún csak feladatokat kell megoldani...én is voltam, minket elláttak kajával, innivalóval, és utána megkaptam a munkát is. De ha nem vettek volna fel, akkor sem éreztem volna rosszul magam, hogy nem fizettek, hiszen semmivel nem járultam hozzá a cég munkájához...Valamivel több, mint 6 órát töltöttem el ott, de még jól is éreztem magam.
14/16 anonim válasza:
Ja, és sok sikert az álláshoz! És a próbanaphoz is! Reméljük nem csak egy balekot keresnek...:-(
15/16 A kérdező kommentje:
De rendesek vagytok! Nagyon köszönöm!!!!!
2011. febr. 1. 21:30
16/16 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!
Megírnád egy-két szóban a tapasztalataidat?
Örülnék, ha mások is tanulhatnának belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!