Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek a mai top munkák?

Melyek a mai top munkák?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyek azok a munkák MA Magyarországon amiből meg is lehet élni? Szerintetek a diplomának mennyi értelme van még hiszen kezd egyre jobban elértéktelenedni. Sokaktól hallom hogy alíg van iskolájuk de olyan körökben mozognak ahol nagy jövedelemre tesznek szert? vélemények?
2011. jan. 31. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy diploma az diploma....
2011. jan. 31. 13:12
 2/7 A kérdező kommentje:
de diplomával is nehezen helyezkedsz el ma már.
2011. jan. 31. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez ismerettségen múlik,h kik milyen körökben mozognak,am sztem,top munkák:az országgyűlési képviselő,ügyvéd,celeb,ezekből a munkakörökből lehet megélni
2011. jan. 31. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet így általánosítani, hogy minden diploma értéktelen. Ha olyan szakmát választasz, amit szeretsz és jó vagy benne, közben értékes szakmai tapasztalatokat szerzel, akkor lehet munkát találni. Az ismeretség persze mindig jól jön.
2011. jan. 31. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. A Jó szakmát nemcsak diplomára értettem. Lehet az egy technikusi is.
2011. jan. 31. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mindenkinek más a top. Nyilván mindenkinek az a top, amit szívesen csinál és jól fizet. Amúgy a környezetemben amiket látok és top-nak nevezném: honvédségnél adminisztrátori munka havi nettó 200 ezer körül napi 8 órában, van egy ismerősöm, aki állami szférában autószerelőket koordinál havi nettó 220 ezerért napi 8 órában, pénteken még annyi se.

A Sziget fő-szervezői milliós összegeket visznek haza havi szinten (ismerek párat) stb.

Amúgy igen, a vezető képviselők bérét elfogadnám és még a munkájuk is tetszene, a celebek annyira jól azért nem keresnek, kivéve 1-2 tv-s műsorvezetőt (pl. Balázs, Szujó), de egy sima ide fekszünk-oda fekszünk celeb (pl. Bódi Sylvi) azért annyira jól nem keres.

2011. jan. 31. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:

A diploma az tényleg nem feltétlenül top munka...

Mondjuk egy orvosi diplomával azért lehet keresni de egy orvos az 11 évig tanul...

A jog is csak akkor ér valamit ha már anyád apád jogász volt, vagyis van neved a szakmában,mert a kirakod hogy dr,... ügyvéd-a kutya sem fog bejönni-

2011. febr. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!