Melyek azok a munkák amikkel sokat lehet utazni?
én orvoslátogató vagyok és 7 megyébe járok
napi 200-500 km-t vezetek
Ha ilyen nagyobb utazásokra gondolsz, akkor nem biztos, hogy az annyira jó dolog. Látszólag irigylésre méltó, aki egyik héten a Amerikában, másik héten Kínában jár, de ha megkérdeznéd, akkor lehet, hogy azt mondaná, hogy már elege van egy kicsit a sok utazástól. Mindig másik szálloda, pakolás, örökös repülgetés, időzónáktól teljesen kikészülsz stb. Nézelődni nagyon nem feltétlen van idő, hisz munka miatt repültél oda, ahova. Család meg örökké jó messze lesz.
Szóval látszólag jó dolog, én is irigyeltem egy időben, amíg nem olvastam az árny oldaláról.(Nekem nincs ilyen munkám, csak belegondoltam mit érezhet az, akinek ez állandóan így van.)
Szóval ha utazni szeretnél akkor szerintem jobb ötlet megfelelő pénzügyi hátteret teremteni magadnak aztán szabadidődben hobbiból utazgatni amerre tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!