Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lehetőségeim vannak a...

Asdface kérdése:

Milyen lehetőségeim vannak a MÁV-nál, megéri egyáltalán oda mennem?

Figyelt kérdés

nos 23 éves debreceni srác vagyok és Záhonyba szeretnék elhelyezkedni vagy a környékén sztem a MÁV a legjobb lehetőségem ott .

Épületgépész technikus végzettségem van.

milyen fizetésre számitsak ha van vki aki véletlen ott dolgozik annak meghálálnám ha leírná mennyit keres és mennyit kell dolgoznia.

előre köszönöm

2011. jan. 31. 10:07
 1/2 omadjoe ***** válasza:

bértáblázat van. munkakörökhöz kötött(?) vezetöjegyvizsgáló, utánfizetési pénztáros, személypénztáros 9-es besorolású, számadó pénztáros, nemzetközi pénztáros 10-es forgalmi szolgálattevő 11, v. 12. 9-es nettoja kb.71e, 10-é 92e körül, 11-esé 113e ft kb. olyan 5-7 éves szolgálati idővel.

de ettöl eltérhetnek. pl. egyik (ex)kolléganőm számadópénztárosi munkát vegzet 6.-os besorolással havi netto 48e ft-ot kapott. fönök arra hivatkozot, h. azért nem adja oda a megfelelö bért, mert nincs érettségi bizije... :S

én pénztáros voltam és havi netto 64e ft-ot kaptam.

3 éve hagytam ott, és max látogatóba megyek le a vasutra...

más munkalehetőséged nincs?

2011. jan. 31. 22:55
 2/2 omadjoe ***** válasza:
melo idot nem irtam. minden állomáson, más, és más. helyi kollektiv szersződés határozza meg. de honaptol függöen kb. 168 óra/hó kell ledolgozni. én mint pénztáros 2 napot meloztam 12ora/nap, majd 2 napot otthon. ünnep, szabad hétvége nincs. de legalább azt fizetik. 12 ora alatt aktiv munka kb. 1-1,5 ora volt. az is több részletben. többit ki kellett "seggelni". fizikailag nyugdíjas állás, de mentálisan, szellemileg fárasztó.
2011. jan. 31. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!