Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresnek a benzinkutas...

Mennyit keresnek a benzinkutasok "kútkezelők" egy hónapban. Van jatt vagy a lehúzásokból extra pénz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 20:59
 1/7 anonim válasza:
Az én feleségem egy Szegedi kúton dolgozik, éjszakát is beleértve, egy héten ez kb 3 nap,és persze hétvégén is. Az ő keresete 80.000 ft körül van nettóban. Ez mellé még jön pár ezer ft jatt,de az nagyon kevés. Van amikor ezt az összeget meg sem kapják,mert minden hónapban van leltár és ha valami nem stimmel velük fizettetik meg a hiányt!
2011. jan. 31. 10:14
 2/7 anonim válasza:
Bocsánat,csak hogy félreértés ne essék nem heti 3 napra kap 80 ezret, rosszul fogalmaztam meg. Heti 3 nap van bennt éjszaka a többi napon napközben dolgozik,és persze van szabadnapja is.
2011. jan. 31. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Akit én tudok szintén 80 at kap. 24 óra munka 72 óra pihenő, aztán kezdődik elölről.
2011. febr. 1. 22:16
 4/7 anonim válasza:

Nálunk ez úgy van, egyik nap reggel 6-tól este 6.-ig (12 óra)utána este 6-tól reggel hatig, és aztán jön 2 nap szabadnap, és ez így tovább folyamatosan egymás után. Amit lehet, hogy cserélni a napokat egymás között,de a heti 40 valahány órát nem haladhatja meg 1 héten belül.

Mindezért 80 ezer ft a fizu.

2011. febr. 2. 09:26
 5/7 A kérdező kommentje:
hát az nem valami sok, de legalább van munkája az embernek
2011. febr. 2. 10:14
 6/7 Airmax90 válasza:
Èn fèl ève vagyok itt a cègnèl! Havi 15 nap munka fix 100.000 ft plusz jatt! A jatt az napi 4-5 àtlagba de volt màr 11ezer napi jattom is de azèrt futni kell meg menni rendesen! Èn annak ajànlom a kutazàst aki ott van pacekba es imàd flortolni. Ezt azèrt mondom mert àlltalàban nőknek kell segiteni tankolni ès ők a jattolok! Ja ès shell , omv , mol ilyenekhez nemszabad menni! Csak az ilyen kisebb halozatok vagy magan kutak.
2016. jan. 1. 08:30
 7/7 anonim válasza:
mi a baj a nagy cégekkel?
2016. febr. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!