Honnan tudhatom meg, hogy hány ledolgozott napom van?
Figyelt kérdés
Fel akarok mondani sürgősen, viszont ehhez tudni kéne hány ledolgozott napom van, mert ha nincs meg az egy évem nem kapok semmit, míg nem találok munkát.Már nagyon kész vagyok idegileg, ne is próbáljatok lebeszélni a felmondásról, minden nap gyomorgörccsel megyek már be, és bőgök.2011. jan. 20. 20:52
1/18 anonim válasza:
Hát arra csak emlékszel, hogy mikor léptél be a céghez. Előveszel egy régi naptárat. Heti 5 munkanapot számolsz, az ünnepnapokat is beleszámolod - mivel az ugye fizetett ünnep-, csak a hétvégéket nem. De ha te mondasz fel, semmit nem fogsz kapni 3 hónapig.
2/18 A kérdező kommentje:
Most fog lejárni a szerződésem, és vagy meghosszabbítják, vagy nem (de nem írom alá úgysem). Január 21én vettek föl tavaly.
2011. jan. 20. 21:19
3/18 anonim válasza:
Na akkor gondolom ez év január 21.-ig szól - ebben az esetben meg van az egy év.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem,mert volt, hogy 3 hónapra kaptunk, volt hogy 1re, szóval össze vissza, és ez most 31-ig szól.
Arra lennék kíváncsi, hogy a túlórák beleszámítanak-e.Vagy csak a hétköznapok.
2011. jan. 20. 21:27
5/18 A kérdező kommentje:
Illetve, hogy a betegszabi, vagy a fizetett ünnep, sima szabadság beleszámít-e vagy hol találok olyan oldalt, ahol ez le van írva pontosan
2011. jan. 20. 21:29
6/18 anonim válasza:
Az az időszak számít, amíg fennállt a munkaviszonyod. Ha pl. van egy szerződésed január 1-31-ig, az 31 napnak számít függetlenül attól, hogy ebből mennyit nem dolgoztál effektíve akár hétvége, akár betegség vagy szabi miatt.
7/18 anonim válasza:
A juttatások alapja általában a járulékfizetés, márpedig azt a munkáltatód minden egyes nap után fizeti utánad, amíg az alkalmazottja vagy, nem csak a munkanapok után.
8/18 anonim válasza:
Az OEP-et ha felhívod, azok meg tudják mondani, hogy pontosan hány nap biztosítási jogviszonyod van.
9/18 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen :)
Akkor megpróbálom kibírni még 31-ig, bár nagyon nehéz lesz :((
Minden nap egyre sz@rabb, főleg, hogy direkt szívatnak, mert nem voltam túlórázni.Elvárják, hogy 3 műszakban minden hétvégén bent legyek, és most nem mentem hétvégén szombat délutánra, meg vasárnap éjszakára.már voltam a hónapban egyet, és még lesz egy mellesleg.Elméletileg 2 kötelező.
2011. jan. 20. 21:57
10/18 anonim válasza:
Azzal számoltál, hogy határozatlan idejű szerződésnél általában van 2 hónap felmondási idő? Vagyis ha január végén tényleg ott akarod hagyni őket, akkor már novemberben fel kellett volna mondanod. Ez a szerződésed most mióta áll fenn? Ha határozott idejű, akkor nincs gond, egyszerűen hosszabbítást már nem írsz alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!