HD Expert Kft. -ről tudna mondani valakit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most futottam bele ebbe a cégbe (angliai, szállodai, vendéglátói munkákat ajánlanak). Nagyon korrektnek tűnnek, (szerződéssel, munkavállalással, adózva lehet munkát vállalni), de valaki van itt, akinek esetleg rokona/ismerőse/ő maga dolgozott már náluk?
2011. jan. 20. 20:28
1/1 Fülöp Eszter válasza:
Én már hallottam róluk, az egyik ismerősöm mesélte, hogy a volt osztálytársa velük ment ki Angliába dolgozni. Tényleg korrektek voltak; úgy van, ahogyan írtad is, szerződés, bejelentett munka, adózott fizu.
A srác az interjú után 2 héttel már utazott is és azt hiszem egy évig kint lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!